00:58
30-04-2016

Kwaliteit zonder franjes bij Duitse communicatie-fabrikant

Siedle stond met een erg grote stand op Light + Building. Het bedrijf stelde er een hoop nieuwigheden voor, ook voor de Belgische markt. Installatie en Bouw zet de Siedle Basic en de Siedle afleverbox met app in de kijker.

Met de Siedle Basic wil het Duitse bedrijf de standaard worden op vlak van parlo- en videofonie. Wim Brusselaers, general manager van Siedle Benelux: “De sector kent de kwaliteit van de Siedle-toestellen. We brengen nu een product op de markt dat die kwaliteit in een basisuitvoering brengt, zonder al te veel franjes. De Siedle Basic is de goedkope en eenvoudige weg naar de typische Siedle-kwaliteit.”
Die Basic-apparaten zijn volwaardige binnenstations voor de In-Home-Bus. Ze zijn uitgevoerd met twee dubbel belegde toetsen die de belangrijkste functies afdekken. De ingebruikname gaat erg snel met Plug+Play-technologie. Omdat verschillende vormgevingskleuren in het prijsgevoelige instapsegment nauwelijks een rol spelen, is de Basic enkel in signaalwit (RAL 9003) verkrijgbaar.

Antwoord op stijgend aantal pakketbezorgingen
Siedle zet ook zijn afleverbox met app in de kijker. Die maakt het mogelijk om comfortabel en veilig pakketten te ontvangen, ook voor wie veel afwezig is, zoals huisdokters. “Als een pakketbezorger aan de deur belt, kan de eigenaar van de woning de deuroproep met een videobeeld beantwoorden via onze Siedle App op iPhone of iPad,” zegt Brusselaers. “Zo kan die persoon spreken met de bezorger en de afleverbox ontgrendelen. In het kader van het snel stijgende aantal pakketbezorgingen is dat zeker geen overbodige luxe.”
De afleverbox kan naar wens via een elektronische ontgrendeling worden geopend met een vingerafdruk of een cijfercode. Ze voegt zich trouwens naadloos in de gebouwencommunicatie in, wordt individueel op wens van de klant geproduceerd en kan flexibel met een brievenbus en deurspreekinstallatie worden gecombineerd.

 

Tekst: Jeroen Schreurs  Beeld: Siedle, Jeroen Schreurs

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Installatie en Bouw België partners

Kasteel Biljoen