NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
KWC GASTRO-eengreepsmengkraan

KWC GASTRO-eengreepsmengkraan

De essentie in één kraan en deze kraan geeft meer water dan de meeste concurrenten. De KWC GASTRO eengreepsmengkraan brengt comfort, efficiëntie en hightech in de grootkeuken en commerciële keukens. Ieder detail klopt. De essentie in één kraan.

Comfortabel en praktisch in gebruik

Waterbesparing is belangrijk maar in de professionele keuken is het juist belangrijk om snel een pan te kunnen vullen.

Comfort, ergonomie en functionaliteit. Drie sleutelfactoren komen samen in één kraan. Want bij deze KWC keukenmengkranen klopt ieder detail, past iedere handgreep, overtuigt iedere functie. Met de meest innovatieve techniek die niet zichtbaar is, maar wel ontzettend nuttig. Voor alle comfort en een efficiënt gebruik, tijdens het koken, reinigen èn genieten. Mooi en spaarzaam.

Het bedienen van de vaatdouche was nog nooit zo eenvoudig. Door de ergonomische vorm en dankzij de praktische hendelvergrendeling zelfs met één hand. Een geïntegreerde waterslagdemper ontziet de totale installatie.

Kegelvormig en parallel

Met één enkele handeling is de straal van deze vaatdouche naar wens aan te passen. Eén draai aan de douchezeef en de kegelstraal wordt meteen een parallelstraal.

Sproeiende bescherming

Met de vaat kan niets gebeuren. De resistente elastomeren ring rondom de vaatdouche beschermt het serviesgoed bij de afwas.

Discreet en chique

Ook de wandhouder heeft alle aandacht gekregen. Deze is niet alleen geraffineerd qua design, maar zorgt ook voor de nodige stabiliteit.

Bewegingsvrijheid

Met een straal van 360° is deze mengkraan in de volle breedte te gebruiken. De elegante uitloop kan zonder problemen gezwenkt worden en zorgt op aangename wijze voor meer bewegingsvrijheid in de keuken.

Een aantal technische specs: rvs spiraalsteun – touchcontrol – mengkraanromp wordt niet heet – beveiligd tegen terugstroming – professionele vaatdouche met een doorstroomhoeveelheid van 15 ltr per minuut (3 bar) – afsluitbare zeefdouche met sluitvertraging – KWC patroon XL 46 hierdoor een doorstroomhoeveelheid van 24 ltr per min (3 bar) –  hogedruk – met keramische-schijventechniek – uitstroomvolume en temperatuur traploos instelbaar –temperatuurbegrenzing – Koperbuisaansluitingen ø15 mm 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details