NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
KWC KIO – Kunst in de keuken

KWC KIO – Kunst in de keuken

Of iemand nu kiest voor digitale bediening of handmatige bediening, met of zonder handdouche, KWC KIO schittert met haar minimalistische design gecombineerd met maximale ergonomie en functionaliteit.

Intelligente functies

De digitale bediening van deze KWC KIO is uniek in zijn soort. Rondom de touchpad is een aparte lichtring aangebracht met RGB-leds die oplichten volgens de gewenste watertemperatuur: blauw staat voor koud water, oranje voor gemengd water, rood voor warm water. En ook het instellen van meer of minder waterhoeveelheid is kinderlijk eenvoudig. Een kind kan de was doen.

Optimale hygiëne

Nog zo’n slimme functie is het instellen van de straalsoort. Met KWC KIO is dit nog eenvoudiger dan in een handomdraai: u hoeft alleen maar zachtjes op de ergonomisch geplaatste schakelaar te drukken en om te schakelen van laminaire straal naar zeefstraal of omgekeerd. De laminaire straal zorgt voor een heldere en bacterievrije waterstraal. Optimale hygiëne voorop.

Design

Futuristische vormen en digitale functies voor in de keuken. Deze slank ogende kraan heeft het allemaal. Want zo slim als de kraan in het dagelijks leven is, zo doordacht en vooruitstrevend is ook het design: gereduceerd tot de essentie door een naadloos unibody-ontwerp met discreet verlichte bedieningselementen. Het ontwerp garandeert een veilig gebruik zonder gevaar door de geïsoleerde warmwatervoorziening. Een speciale douchezeef en dop voorkomt kalkaanslag. En door de optie met de uittrekbare douche heb je het gemak van water altijd bij de hand, de automatische vergrendeling en moeiteloze bediening zorgt ervoor dat de uittrekbare douche altijd in de juiste positie staat. De hoogwaardige materialen die gebruikt zijn, zijn bij uitstek geschikt voor contact met water en beïnvloeden geur of smaak niet. Solide oppervlakken en mooie afwerkingen zoals de moderne zwarte uitvoering van gegalvaniseerd staal zorgen voor langdurig gebruiksplezier.Zo brengt KWC KIO op een elegante manier slim wonen, gemak, hygiëne en hoogwaardig design samen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details