Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Ladingsbeveiligingssysteem ProSafe

Schermafbeelding-2022-02-28-om-17.15.57

28 februari 2022 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Natuurlijk hoort het professioneel vastzetten van lading ook bij de werkprocessen rondom de bestelwagen. Dit is waar de naam “ProSafe” voor staat bij Sortimo.

ProSafe is het enige ladingbeveiligingssysteem dat volledig compatibel is met de originele bevestigingspunten van bestelwagens en op talloze Sortimo producten:

Beginnend bij de vloerplaten, via de bedrijfswageninrichting tot aan de dakdrager, zijn overal bevestigingspunten geïntegreerd, zodat het vastzetten van lading bijna overal in en op het voertuig mogelijk is. Dit maakt het vastzetten van lading eenvoudig en gemakkelijk, wat tijd en dus ook kosten bespaart.

Met ProSafe kunt u kleine tot grote en omvangrijke voorwerpen, veilig in en op het voertuig bevestigen zoals het moet volgens de wetgeving. Bovendien kunnen de ProSafe interfaces worden gebruikt voor ProClick accessoires – dit biedt u maximale inzetbaarheid!

De basiselementen van ProSafe

Haak
ProSafe haken worden bevestigd aan de spanbanden en ladingzekeringsnetten. Door de haak in de bevestigingspunten te haken, kunnen ladingen in enkele seconden worden vastgezet.

Bevestigingspunten
De ProSafe bevestigingspunten zijn op talloze plaatsen geïntegreerd bij Sortimo: in onze vloerplaten, dakdragers, bedrijfswageninrichtingen of rails op de zijwanden. Hier kunnen de haken in een handomdraai worden ingehaakt.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details