Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

LEDVANCE presenteert LINEAR MAGNETIC BATTEN: armatuur in een armatuur

asset-13070658_empty_school_computer_lab_

23 januari 2023 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Maak nieuw van oud: LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 is een innovatieve armatuur-insert voor eenvoudige LEDificatie van bestaande metalen T8 of T5 fluorescentie-armaturen.

De upgrade kan in een handomdraai worden uitgevoerd, want LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 wordt simpelweg via Neodym magneten in de oorspronkelijke metalen armatuurbehuizing geïnstalleerd en via een gereedschapsloze bedradingsbox aangesloten. Een groot voordeel is dat het binnenwerk van het oorspronkelijke armatuur grotendeels onaangeroerd blijft.

Zelfs demontage van het bestaande armatuur uit het plafond kan vaak worden vermeden. De range omvat 4 lengtematen. Voor een perfecte match is het uitgebreide LED TUBE T5 AC assortiment beschikbaar als geschikte lichtbronfamilie, die de juiste lumenhoeveelheid en lichtkleur biedt voor een breed scala aan toepassingen zoals scholen, kantoren en openbare gebouwen.

LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 is een innovatieve magnetische armatuur-insert voor eenvoudige LEDificatie van bestaande metalen T8 of T5 fluorescentie-armaturen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details