NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE presenteert LINEAR MAGNETIC BATTEN: armatuur in een armatuur

LEDVANCE presenteert LINEAR MAGNETIC BATTEN: armatuur in een armatuur

Maak nieuw van oud: LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 is een innovatieve armatuur-insert voor eenvoudige LEDificatie van bestaande metalen T8 of T5 fluorescentie-armaturen.

De upgrade kan in een handomdraai worden uitgevoerd, want LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 wordt simpelweg via Neodym magneten in de oorspronkelijke metalen armatuurbehuizing geïnstalleerd en via een gereedschapsloze bedradingsbox aangesloten. Een groot voordeel is dat het binnenwerk van het oorspronkelijke armatuur grotendeels onaangeroerd blijft.

Zelfs demontage van het bestaande armatuur uit het plafond kan vaak worden vermeden. De range omvat 4 lengtematen. Voor een perfecte match is het uitgebreide LED TUBE T5 AC assortiment beschikbaar als geschikte lichtbronfamilie, die de juiste lumenhoeveelheid en lichtkleur biedt voor een breed scala aan toepassingen zoals scholen, kantoren en openbare gebouwen.

LINEAR MAGNETIC BATTEN T5 is een innovatieve magnetische armatuur-insert voor eenvoudige LEDificatie van bestaande metalen T8 of T5 fluorescentie-armaturen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details