NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE SPOT Gen2: Nieuw assortiment dimbare spots
LEDVANCE Spot Gen 2 is ideaal geschikt voor hotels, restaurants en residentiële toepassingen

LEDVANCE SPOT Gen2: Nieuw assortiment dimbare spots

LEDVANCE introduceert een nieuwe generatie dimbare CRI90 inbouwspots, die in totaal zes families omvat inclusief de benodigde accessoires voor snelle en eenvoudige montage in plafonds. Alle spots hebben een universele gatmaat van 68 mm.

De range bestaat uit zes families: Fix IP44, Adjust IP20, Fire Rated IP65, Darklight IP44, Air Fix IP44 en Air Adjust IP23. De Air modellen zijn bij uitstek geschikt voor zogenoemde Low-energy plafonds. Alle varianten hebben een behuizing vervaardigd van aluminium, beschikbaar in de kleuren wit, zwart en zilver. De spots hebben een uitstralingshoek van 36 graden, zijn verkrijgbaar in de lichtkleuren 927, 930 en 940 en hebben een levensduur tot 50.000 uur (L70). Ze worden standaard geleverd met externe dimbare TRIAC driver en zijn voorzien van een Powerselect schakelaar op de driver, om bij de montage het juiste vermogen te kiezen. Installatie en elektrische aansluiting is eenvoudig en zonder gereedschap. Voor de inbouw in bestaande plafondopeningen zijn opvulringen beschikbaar in de diameters 133 en 180 mm.

De ENEC gekeurde spots zijn ideaal geschikt voor toepassingen in hotels, restaurants, bars, galerieën, musea en residentiële toepassingen. De levensduur is 50.000 uur (L70). LEDVANCE geeft een garantie van 5 jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details