NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE UV-C LED Hepa Air Purifier doodt virussen, zelfs onderweg

LEDVANCE UV-C LED Hepa Air Purifier doodt virussen, zelfs onderweg

Met de UVC LED HEPA Air Purifier lanceert LEDVANCE een mobiele, duurzame, ruimtebesparende en milieuvriendelijke UV-C luchtreiniger die tot 99,9% van de virussen (incl. SARS-CoV-2 Covid19) en bacteriën elimineert met UV-C straling. Bovendien zuivert hij de lucht van pollen, microstof en geuren wat resulteert in een gezondere leefomgeving. Met een hoogte van slechts 16 cm is de USB-aangedreven luchtreiniger klein en licht zodat hij overal mee naar toe kan worden genomen om schadelijke stoffen veilig uit de lucht te halen, of het nu in het kantoor thuis, in de slaapkamer, in de keuken of in uw auto is.

Drie stappen voor een gezondere omgeving

Het apparaat maakt gebruik van een desinfectie in drie stappen om het risico op besmetting te verminderen:

  • Eerst voorkomt het H13 HEPA-filter dat aerosoldeeltjes worden doorgelaten
  • Vervolgens wordt het HEPA filter gedesinfecteerd door Violeds
  • En tenslotte desinfecteert Violeds ook de resterende lucht in de luchtreiniger

Omdat het apparaat vrij is van chemicaliën en geen kwiklampen bevat, kan het ook gebruikt worden rondom pasgeborenen en zwangere vrouwen. Ook komt er geen UV-C straling uit het product om het gebruik veilig te houden. Het apparaat werkt stil en wordt gevoed via een USB-kabel. Gebruikers kunnen kiezen tussen de drie snelheden voor de luchtzuiverings-functionaliteit: laag, medium en hoog. De capaciteit (Clean Air Delevery Rate) van het apparaat is maximaal 8m3 per uur. Het meegeleverde HEPA filter moet iedere 6 maanden worden vervangen.

Met de UV-C LED HEPA Air Purifier introduceert LEDVANCE een mobiele, duurzame, ruimtebesparende en milieuvriendelijke UV-C luchtreiniger die tot 99,9% van de virussen (incl. SARS-CoV-2 Covid19) en bacteriën elimineert met UV-C straling.

De LEDVANCE luchtreiniger is klein en licht en kan overal mee naar toe worden genomen, of het nu in het kantoor thuis, in de slaapkamer, in de keuken of in de auto is.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details