NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
LEDVANCE wint prestigieuze Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP LINEAR Indiviled

LEDVANCE wint prestigieuze Duitse innovatieprijs 2024 voor EVERLOOP LINEAR Indiviled

Erkenning benadrukt LEDVANCE’s toewijding aan duurzame en innovatieve verlichtingsoplossingen

LEDVANCE is verheugd aan te kondigen dat het de German Innovation Award 2024 heeft ontvangen. Het bedrijf heeft de titel ontvangen voor haar baanbrekende product, EVERLOOP Linear Indiviled, in de categorie “Excellence in Business to Business: Verlichtingsoplossingen”. De German Innovation Awards erkennen en belonen pioniers in de industrie die een belangrijke bijdrage hebben geleverd met innovatieve producten en oplossingen. LEDVANCE’s EVERLOOP Linear Indiviled viel op tussen de talrijke inzendingen door zijn uitzonderlijke innovatie en geavanceerde technologie, waardoor nieuwe normen werden gesteld in de verlichtingsindustrie.

EVERLOOP by LEDVANCE bevordert een circulaire economie door de levensduur van de armaturen te maximaliseren. In plaats van complete armaturen te vervangen, kunnen individuele lichtbronnen en drivers eenvoudig worden vervangen. Dit maakt EVERLOOP een duurzame en handige keuze voor installateurs, planners en facility managers, die duurzame efficiëntie garandeert voor industriële en kantoortoepassingen en openbare gebouwen. Voordelen zijn onder andere een langere levensduur en minder afval, kostenbesparingen en behoud van dezelfde esthetiek in architecturale omgevingen door vervanging van onderdelen.

EVERLOOP by LEDVANCE bevordert een circulaire economie door de levensduur van de armaturen te maximaliseren. In plaats van complete armaturen te vervangen, kunnen individuele lichtbronnen en drivers eenvoudig worden vervangen (Image: LEDVANCE)

“We zijn ongelooflijk blij met deze prestigieuze prijs voor EVERLOOP, een van onze initiatieven voor de uitdaging van de overgang van een lineaire naar een circulaire productlevenscyclus voor armaturen”, zegt Tobias Pfaffenbauer, Hoofd Product Management Professional Luminaires & Light Management Systems EU-W bij LEDVANCE. “Deze erkenning onderstreept onze inzet voor duurzaamheid en innovatie, en draagt bij aan het plan van de EU om elektronisch afval te verminderen. Het belangrijkste kenmerk van EVERLOOP armaturen is dat kritieke onderdelen, zoals de lichtbronnen en drivers, gemakkelijk te upgraden of te vervangen zijn, waardoor het armatuur EVER-lasting is. In de toekomst willen we deze functie in steeds meer van onze series armaturen integreren om materiaal te besparen en afval te minimaliseren.”

LEDVANCE introduceerde het submerk LEDVANCE LOOP, dat de duurzaamheidsinspanningen van het bedrijf bundelt, inclusief de lancering van het EVERLOOP productassortiment in 2024. Dit paraplumerk omvat alle inspanningen en maatregelen binnen het bedrijf om de verlichtingsindustrie groener te maken.

Meer informatie over de German Innovation Award 2024 is te vinden here.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details