NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Legrand lanceert de KEOR SPE RT, een gebruiksvriendelijk, performant en converteerbaar UPS-systeem voor kleine en middelgrote kantoren.

Legrand lanceert de KEOR SPE RT, een gebruiksvriendelijk, performant en converteerbaar UPS-systeem voor kleine en middelgrote kantoren.

Een UPS of Uninterruptible Power Supply kan mogelijke spanningsdippen en stroomonderbrekingen op kantoor opvangen door de elektriciteitsvoorziening tijdelijk over te nemen. Zo kan schade aan apparatuur en het verlies van kostbare data worden vermeden.

Legrand biedt een breed assortiment van UPS-systemen aan, met verschillende niveaus van vermogen, autonomie, prijs en servicegraad. Met de lancering van de éénfasige Keor SPE R/T, een converteerbare variant van de KEOR SPE Tower die vorig jaar het levenslicht zag, voegt Legrand een nieuwe oplossing toe aan zijn gamma.

De Keor SPE R/T combineert de meest intelligente en efficiënte netwerkstroombeveiliging met een high-end esthetisch ontwerp. Het Rack/Tower-converteerbare karakter van deze UPS maakt het gemakkelijk inzetbaar in kleine en middelgrote kantoren. Het werd volledig op maat gemaakt voor de IT- en ET-apparatuur die hier veelvuldig worden gebruikt.

De voordelen van de Keor SPE R/T

  • Net als bij de Keor SPE Tower, biedt deze éénfasige UPS efficiënte bescherming tegen kortsluiting, overbelasting en piekspanning dankzij een ingebouwde elektronische stabilisator (AVR) en een ingebouwd zelftestsysteem.
  • Deze UPS is Rack/Tower-converteerbaar en beschikbaar in 1U-, 2U- of 3U-formaat. De 2U- en 3U-versies beschikken ook over een omkeerbaar LCD-scherm voor een gebruiksvriendelijke bediening in elke configuratie.
  • De verschillende rack-eenheden van deze UPS hebben een powerfactorbereik (PF) van 0,7 tot 0,9. Zo zijn er PF-opties voor diverse noden.
  • De Keor SPE R/T is verkrijgbaar in verschillende vermogens (van 750VA tot 3000VA). Hierdoor is er steeds een oplossing op maat van de specifieke kantooromgeving beschikbaar.
  • Als gebruiksklare oplossing is deze UPS vlot en gemakkelijk te installeren. De batterijen kunnen gemakkelijk aan de voorkant worden vervangen zonder stroomonderbreking.

Extra pluspunten U kunt bij de installatie en het gebruik van de Keor SPE R/T rekenen op een 24/7 technische ondersteuning. Daarnaast voldoet de UPS aan bepaalde duurzaamheidsvoorwaarden dankzij het EcoDesign-ontwerp eigen aan de nieuwe generatie UPS. Bij dit ontwerp werd rekening gehouden met eenvoudige herstelling, wat de totale levensduur verlengt. Dat maakt ook dat de afzonderlijke onderdelen van de UPS gemakkelijker te recyclen zijn. Op deze manier draagt Legrand met dit product bij aan zijn CSR-aanpak.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details