Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Jaarboek

Lenaerts streeft totale ­ontzorging van de klant na

_DSC7039
Wederzijds vertrouwen bereiken door eenvoud en kwaliteit voorop te stellen.

2 maart 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Met ruim 50 medewerkers is Lenaerts nv een gevestigde waarde in de wereld van industriële installatietechnieken. Het Limburgs bedrijf werd begin jaren 80 opgericht en levert voornamelijk totaaloplossingen in elektriciteit, verwarming, sanitair, ventilatie, klimaatbeheersing en beveiligingssystemen. Ook de 24/7 depannagedienst, die alle eventuele problemen snel en efficiënt aanpakt, is ondertussen ver buiten Houthalen-Helchteren gekend.

Naast de bekende depannagedienst maakt Lenaerts voornamelijk in drie pijlers het verschil. Eerst en vooral wordt er veel tijd besteed aan het voorontwerp van een installatie. Om zo de juiste noden en behoeftes meteen vast te leggen. Zo worden verrassingen bij oplevering vermeden. Lenaerts neemt tijdens elk project ook de coördinerende taken op zich. Dat is enkel te realiseren omdat de Limburgers zowat elke techniek aanbieden en in-huis behandelen. Zo ontzorg je de klant maximaal. Als derde pijler wordt ook, na elk traject, een onderhoudsdossier opgesteld. Zo hoeven hun klanten zich daar geen kopzorgen over te maken en kunnen ze zich maximaal focussen op hun eigen corebusiness.

Het voorontwerp, de coördinerende taken en het onderhoudsdossier zijn de drie belangrijkste pijlers van Lenaerts.

Eenvoud & kwaliteit

Ilse Lenaerts: ‘Niet­tegen­staande er een duidelijke evolutie is waar iedereen verwacht dat een installatie wordt afgewerkt in enkele weken in plaats van enkele maanden, streven we toch naar de opbouw van wederzijds vertrouwen bij elke klant. Dat bereik je door zelfs bij de grootste totaalprojecten – zoals recent bij WSC (Weerts Supply Chain), op drie verschillende locaties – eenvoud en kwaliteit voorop te stellen. Enkel zo bouw je een klantenbestand op waar je top-of mind bent voor zowel elektriciteits-, HVAC/sanitair- en beveiligingsprojecten. En we hebben het al die jaren al ruimschoot bewezen, alle klanten komen bij ons terug!’   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details