NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Letterlijk alles in huis voor ventilatie
DUCO biedt een totale ventilatieoplossing voor systeem C en D met een slimme sturing als rode draad.

Letterlijk alles in huis voor ventilatie

DUCO biedt een totale ventilatieoplossing voor systeem C en D met een slimme sturing als rode draad. Hierdoor zal elk systeem uiterst energiezuinig werken en enkel ventileren waar en wanneer nodig. Daarbovenop ben je bij DUCO ook aan het juiste adres voor een compleet gamma zonwerende toepassingen en ventilatieve koeling in de strijd tegen oververhitting. 

“Met onze ventilatiesystemen C en D en onze innovatieve zonweringsystemen wordt zo de basis gelegd voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Dit zowel in residentiële woningen als in appartementsgebouwen”, verduidelijkt Dirk Stevens, Sales Manager bij DUCO.

DUCO is jouw ventilatiepartner in het behalen van een E-peil van 30 of lager dankzij systemen met de laagste reductiefactor in de markt. Zowel voor nieuwbouwprojecten als voor (totaal)­renovaties. “Naast de slimste, biedt DUCO ook de stilste ­systemen aan. Dat resulteert naast thermisch en visueel comfort ook in optimaal akoestisch comfort”, benadrukt Stevens.

DUCO is jouw ventilatiepartner in het behalen van een E-peil van 30 of lager dankzij systemen met de laagste reductiefactor in de markt.

Optimale service en ontzorging

DUCO ondersteunt je bovendien doorheen het volledige proces. De studiedienst en regio­adviseurs van Duco staan je tijdens het voor­schrijvend proces graag bij met advies op maat. Tijdens de installatie kan de installateur beroep doen op de DUCO Start-Up Service. Een DUCO product­specialist voorziet dan een correcte opstart en inregeling van het ventilatiesysteem. 

Concreet project?

Heb je een concreet project? Dan kan DUCO je een vrijblijvende, indicatieve materiaalbehoefte en prijsindicatie bezorgen. Het enige wat je daarvoor moet doen is Duco je project online bezorgen via duco.eu/yourproject. Liever een (digitale) meeting? Neem contact op met je DUCO-adviseur!   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details