NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Lichtmanagement, comfortabeler dan ooit
Het flexibele systeem biedt twee alternatieven: VIVARES ZIGBEE en VIVARES DALI.

Lichtmanagement, comfortabeler dan ooit

Met VIVARES opent LEDVANCE geheel nieuwe mogelijkheden voor het gebruik van modern ­lichtmanagement in kantoren – flexibel, eenvoudig en comfortabel. 

Vandaag de dag moet kantoorverlichting veel meer doen dan alleen voldoen aan de verlichtings­normen. Het juiste licht op het juiste moment op de juiste plaats bevordert de concentratie en efficiëntie van de werknemers, verhoogt hun welzijn en, last but not least, bespaart veel elektriciteit. Moderne lichtmanagementsystemen (LMS) maken het mogelijk.

Maar zijn ze niet erg duur om te plannen, te installeren en te programmeren?

Niet met VIVARES. Want het innovatieve IoT-licht­managementsysteem van LEDVANCE maakt aangesloten verlichting eenvoudiger en comforta­beler dan ooit.

Vandaag de dag moet kantoorverlichting veel meer doen dan alleen voldoen aan de verlichtingsnormen.

Draadloos of bedraad? Wat u maar nodig hebt!

Het begint met het kiezen van de technologie die past bij uw eisen. Het flexibele systeem biedt twee alternatieven. Het draadloze VIVARES ZIGBEE is ideaal als u niet te veel bouw­kundige veranderingen kunt aanbrengen, bij­voo­rbeeld in bestaande gebouwen, of als de eisen voor het toewijzen van lichtverdelingen vrij vaak ver­anderen. VIVARES DALI daaren­tegen is de bekabelde oplossing voor lang­durige verlichtingsprojecten, bijvoorbeeld in nieuwe gebouwen of voor renovaties met ruimte voor stuurleidingen. 

LEDVANCE biedt alles uit één hand: hoog­waar­dige en aantrekkelijke ledarmaturen, controllers, sensoren, andere componenten en uitgebreide diensten voor uw verlichtingsproject. De installatie van alle componenten is eenvoudig en comfortabel. En de inbedrijfstelling is al even eenvoudig en intuïtief dankzij een gratis browsergebaseerde app.

Comfortabel onderhoud op afstand via de Cloud

Een ander hoogtepunt zijn de optionele Cloud-diensten. Deze bieden bijvoorbeeld een comfortabele diagnose op afstand van het sys­teem. En dankzij energiemonitoring zorgen ze ervoor dat potentiële besparingen kunnen worden gemaximaliseerd. Bij dit alles zal LEDVANCE er altijd zijn voor verlichtingsprofessionals in elke fase van het project. Want zij kunnen op elk moment rekenen op de actieve ondersteuning van bekwame experts. Dat betekent dat zelfs gebruikers met weinig eerdere LMS-ervaring in staat zullen zijn om hun klanten te inspireren met een moderne, toekomstbestendige oplossing.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details