NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
VIVARES Dali is ideaal voor nieuwe gebouwen en renovaties.

Lichtmanagement nu comfortabeler dan ooit

LEDVANCE mag zich, met meer dan 100 jaar ervaring op het gebied van algemene verlichting, een vakkundige partner voor installateurs en verlichtingsprofessionals noemen. Het productassortiment bestaat uit een breed scala aan innovatieve ledlampen van uitstekende merkkwaliteit als aanvulling op de uitgebreide reeks armaturen en ‘Led Strip’-systemen. Met kantoren in meer dan 50 landen en bedrijfsactiviteiten in meer dan 140 landen is LEDVANCE een van de wereldwijd toonaangevende producenten van algemene verlichting voor professionele gebruikers en eindconsumenten. 

Als het gaat om aan de snel veranderende eisen van kwalitatief hoog­waardig en duur­zaam licht te voldoen, loopt LEDVANCE – als experts in techno­logische trends – strak voorop. Het bedrijf biedt een uit­gebreid assorti­ment van led-armaturen aan voor een breed spectrum aan toepassings­gebieden en intelligente verlichtings­producten voor smart homes en -gebouwen. Met VIVARES komt daar nu een toekomst­bestendig licht­managementsysteem voor kantoor­oplossingen bij.

Met cloud-services kan het LMS nóg efficiënter, betrouwbaarder, energiebesparender en kostenefficiënter worden.

Eenvoudig lichtmanagementsysteem

Het nieuwbakken lichtmanagementsysteem (LMS) biedt aanzienlijk meer comfort. In elk opzicht én tot in de puntjes. Van configuratie en installatie tot bediening – VIVARES maakt het eenvoudiger dan ooit om op een netwerk aangesloten licht tot leven te brengen. En optioneel gebruik van de cloud-services van VIVARES zorgt voor gemakkelijk onderhoud en energiemonitoring op afstand. Zo worden gemakkelijk en efficiënt aanvullende besparingen gerealiseerd. VIVARES komt in twee versies, draadloos (VIVARES Zigbee) en met bedrading (VIVARES Dali). 

VIVARES Zigbee

Het draadloze ZigBee-systeem is ideaal voor be­staande gebouwen – waarvoor opnieuw bedrading leggen vaak geen optie is – te moderniseren. Als een gebouw op een monumenten- of erfgoed­lijst staat en/of geen verlaagde plafonds heeft, is er nood aan producten waar­voor geen extra stuur­lijnen nodig zijn. Zelfs in situaties waar­in de licht­verdeling vaker moet worden ver­anderd, is VIVARES ZigBee de perfecte keuze. Het licht­management­systeem kan namelijk een­voudig aan­gepast worden. Zo is Zigbee de ideale op­lossing als er niet te veel structurele veranderingen kunnen of mogen aangebracht worden en/of als er oplossingen nodig zijn voor situaties met flexibele ruimtes. 

Het lichtmanagementsysteem (LMS) biedt aanzienlijk meer comfort, van configuratie en installatie tot bediening.

VIVARES Dali

Het Dali-lichtmanagementsysteem is dan weer ge­schikt als de sturingen kunnen worden be­kabeld en de vereisten voor het toe­wijzen van de licht­verdeling voor een langere termijn het­zelfde blijven. Alle Dali-producten zijn Dali-2-gecertificeerd en technisch perfect afgestemd. Aan­gezien dit een open systeem is, is het ook compa­tibel met andere Dali-2-producten. VIVARES Dali is daarom ideaal voor nieuwe gebouwen en reno­vaties, met voldoende ruimte voor extra sturingen en bekabeling. 

Hou alles in de gaten via ‘Internet of Things’

Via de cloud-services van VIVARES heeft elke licht­professional vanaf nu overal toegang tot de gegevens van het verlichtings­systeem. Zo kan het systeem nóg efficiënter, betrouw­baarder, energie­besparender en kosten­efficiënter gebruikt worden. De cloud-services zor­gen ervoor dat elk verlichtings­systeem te bereiken en te optimaliseren is, van waar ook én op elk toestel. Met het intuïtieve dashboard is onder andere het energieverbruik, de branduren van de drivers en de relevante verlichtingsgegevens op de voet te volgen. Diverse filterfuncties bieden de mogelijkheid de gegevens naar ieders behoeften te analyseren.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details