NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Linum Group verwelkomt nieuwe Commercial Director

Linum Group verwelkomt nieuwe Commercial Director

Thomas Bossuyt nam per 1 juli 2022 de functie van commercieel directeur op zich van de bedrijven Linum Europe en Prihoda.

Thomas is reeds vele jaren actief in de koelindustrie. Met bijna 20 jaar ervaring als Sales manager en Commercial Director binnen de Isocab groep is hij ook vandaag nog bij veel installateurs een bekend gezicht. Na een succesvolle zijsprong naar de bouwwereld keert hij nu zowel geografisch als beroepsmatig terug naar zijn West-Vlaamse roots.

Bij Linum Group zal hij de commerciële activiteiten van zowel Linum Europe (distributie van toebehoren voor hvac, koeltechniek, isotherme constructies en grootkeuken) als Prihoda (hvac textielkanalen) in de Belux verder stroomlijnen en vooral ook de groeimogelijkheden in het buitenland onder zijn hoede nemen.

“Als commercieel directeur streef ik er steeds naar om mijn salesteams te coachen om de juiste behoeften van onze klanten en markten te leren ontdekken. Op die manier kunnen ze de beste oplossing en service aan onze klanten aanbieden. Als team gaan we dagelijks proberen het verschil te maken door een synergie van excellente service, persoonlijke aanpak en kwalitatieve producten.” benadrukt Thomas.

“Met Thomas kiezen we voor de juiste man op de juiste plaats. Naast zijn ruime ervaring in de sector beschikt hij over de juiste skills om de Linum Group klaar te stomen voor de uitdagingen en vernieuwingen binnen onze sector”, klinkt het bij Jan Vanderbeke, CEO van de familiale Linum Group.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details