NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Linum versterkt HVAC gamma met 2 nieuwe topmerken

Linum versterkt HVAC gamma met 2 nieuwe topmerken

Beide merken zorgen voor een mooie aanvulling op de vele kwaliteitsproducten en diensten die nu al het Linum HVAC en COOL gamma sieren. Binnenkort lanceert Linum bovendien haar nieuwe catalogus 2021, waarin beide merken uiteraard te vinden zullen zijn.

SAUERMANN

Sauermann is een gekende naam in het landschap van condenswaterpompen.  Sauermann focust met haar producten bovenal op innovatie en een gezond binnenklimaat waarin de unieke kwaliteit van de condenswaterpompen een belangrijke schakel vormt. Het Franse merk brengt diverse types pompen op de markt met als bekendste telgen de DELTA PACK en SI-30. Steeds opnieuw zorgt Sauermann in de ontwikkeling van haar pompen voor een zeer eenvoudige installatie.

Met de nieuwe SI-83 tankpomp zet het bedrijf ook een eerste stap naar digitalisering. Vanop de smartphone of tablet kan de horizontale opstelling van deze tank pomp gemakkelijk gecontroleerd worden. Naast de condenswaterpompen ontwikkelt Sauermann ook meetinstrumenten om de luchtkwaliteit binnen te meten, te monitoren en te controleren.

ARMACELL

Armacell biedt een zeer ruim assortiment van innovatieve isolatieproducten voor diverse toepassingen in koeling en warmte. De makers van het wereldwijd gekende Armaflex gamma slagen erin om voor de productie van hun gamma minder energie te verbruiken dan er bespaard kan worden met het professioneel gebruik ervan.  Isolatie is al jaren een belangrijk thema in de algemene HVAC sector, maar zal in de toekomst nog aan belang winnen in het kader van klimaatplannen en daarbij horende eisen in de algemene bouw en industriële installatietechnieken. Armacell producten kenmerken zich door hun diversiteit, kwaliteitsmaterialen en hun vlotte installatie.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details