NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Make It Wonderful

Make It Wonderful

Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg. We make it wonderful, in alles wat we doen. Van functionaliteiten, technologieën, design tot onderhoud. Bij Franke draait het om mensen. Om mensen te verbazen en te inspireren. Daarom ontwerpen we producten die mensen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Welk sanitair product u ook zoekt: wij hebben het product dat het beste past bij uw eisen en lifestyle. U krijgt van ons dé productervaring die uw dagelijks leven vereenvoudigt. Ons motto is niet voor niets: ‘Make It Wonderful’.

Wonderfully veelzijdigFranke producten zijn niet alleen voor de slimme sanitaire uitrusting van particulieren, maar ook van (semi)publieke en commerciële sanitaire faciliteiten. We hebben een palet aan onder meer wastafels, douchesystemen, drogers, kranen, spoelsystemen, drinkfonteinen, steun-en handgrepen en accessoires. Voor onze klanten maken wij het onmogelijke op innovatieve wijze mogelijk.

Wonderfully beautiful
Om te voldoen aan de eisen voor hygiëne, functionaliteit, duurzaamheid, stevigheid, veiligheid, esthetiek en design gebruiken we onder meer roestvrij staal.Dit edele, antibacteriële materiaal laat zich perfect combineren en harmonisch aanvullen met materialen als glas en keramiek. Geen vingerafdrukken meer dankzij een technologie waarbij nanodeeltjes zich aan de moleculen van het metaaloppervlak hechten en zo microscopisch kleine oneffenheden glad maken. Het resultaat: eenvoudig te reinigen oppervlakken zonder vingerafdrukken.

Wonderfully slim + hygiënisch
Tot slot een voorbeeld van een slimme beauty: de nieuwe F3-armatuurlijn. Deze voldoet moeiteloos aan de hoge eisen van sanitaire uitrustingen in openbare ruimten. Deze lijn zet net even dat stapje extra. Zo registreert de sensor beweging en laat het water stromen zolang het nodig is. De geïntegreerde hygiënespoeling zorgt voor gegarandeerde waterkwaliteit. Naast deze slimme functionaliteiten zijn de F3-armaturen ook nog eens bijzonder mooi door hun pure vormentaal.

Een andere  slimme beauty: de armarturenlijn F5 is uitgerust met een wereldprimeur op technologisch gebied: de eerste keramische, zelfsluitende patroon ter wereld, ontwikkeld door Franke. Deze innovatie maakt een stagnatievrije, hydraulische sturing van de waterstroom mogelijk en dankzij de constructie met gescheiden media werkt het nieuwe FRAMIC-patroon onafhankelijk van de stroomdruk. Nieuw: De F5L-Mix lijn bijvoorbeeld, met een hygiëne spoeling die vooraf ingesteld kan worden zodat de wastafel- en douchearmaturen elke 24 uur automatisch worden geopend en er 30 seconden water stroomt.

Ontdek zelf ook de Moments of Wonder waar Franke naar streeft

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details