Franke
01:48
16-10-2018

Make It Wonderful….

Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg. We make it wonderful, in alles wat we doen. Van functionaliteiten, technologieën, design tot onderhoud. Bij Franke draait het om mensen. Om mensen te verbazen en te inspireren. Daarom ontwerpen we producten die mensen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Welk sanitair product u ook zoekt: wij hebben het product dat het beste past bij uw eisen en lifestyle. U krijgt van ons dé productervaring die uw dagelijks leven vereenvoudigt. Ons motto is niet voor niets: ‘Make It Wonderful’. Ontdek zelf de Moments of Wonder waar Franke naar streeft.

Wonderfully traditioneel
Franke is in 1911 opgericht en richtte zich direct op hoogwaardige productmethodes en traditioneel vakmanschap. Meer dan 100 jaar later hebben we die kwaliteit nog steeds in een hoog vaandel. Daar waar sommige principes nooit veranderen, zijn we in staat om ons telkens aan te passen aan de huidige tijd en nieuwe technologieën. We zoeken constant naar nieuwe wegen om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen. Die combinatie – het in ere houden van waar we vandaan komen én vernieuwing – maakt ons ‘s werelds grootste producent van spoelbakken.

Wonderfully veelzijdig
Onze producten zijn veelzijdig. Franke producten zijn niet alleen voor de slimme sanitaire uitrusting van particulieren, maar ook van (semi)publieke en commerciële sanitaire faciliteiten. We hebben een palet aan onder meer wastafels, douchesystemen, drogers, armaturen, spoelsystemen, drinkfonteinen, steun-en handgrepen en accessoires. Voor onze klanten maken wij het onmogelijke op innovatieve wijze mogelijk. We ontwikkelen complete, functionele, duurzame en betrouwbare oplossingen voor sanitaire ruimtes. Van minimalistisch tot krachtige kleuren en ronde vormen: dankzij ons veelzijdige aanbod aan materialen, kleuren en vormen is er altijd een product dat past bij uw gevoel en stijl. En daar doen we het voor.

Wonderfully in balans
Stel u eens voor: een sanitaire ruimte of keuken waar alles met elkaar samenwerkt, er prachtig uitziet en praktisch is. Waar alle componenten zo zijn gemaakt dat u er elke dag opnieuw weer volop van geniet. Moeilijk voor te stellen? Voor ons niet. Bij Franke is dit de wijze waarop we producten ontwerpen. We werken er hard aan, zodat onze oplossingen de perfecte balans hebben tussen stijl, design, gemak en functionaliteit voor bijvoorbeeld uw keuken of badkamer.

Wonderfully beautiful
Om te voldoen aan de eisen voor hygiëne, functionaliteit, duurzaamheid, stevigheid, veiligheid, esthetiek en design gebruiken we onder meer roestvrijstaal. Dit edele materiaal laat zich perfect combineren en harmonisch aanvullen met materialen als glas en keramiek. En met de oppervlakteveredeling InoxPlus van Franke is het ons gelukt om het toch al eenvoudig te reinigen roestvrijstaal te optimaliseren. Geen vingerafdrukken meer dankzij een technologie waarbij nanodeeltjes zich aan de moleculen van het metaaloppervlak hechten en zo microscopisch kleine oneffenheden glad maken. Het resultaat: eenvoudig te reinigen oppervlakken zonder vingerafdrukken.

Wonderfully innovatief
Maar het kan altijd beter. Daarom werken we iedere dag opnieuw aan het verbeteren van onze producten en diensten. De kennis die we daarbij opdoen, helpt ons bij de ontwikkeling en het produceren van oplossingen en producten die zich wereldwijd iedere dag weer bewijzen in meer dan honderd miljoen huishoudens, (semi)publieke en commerciële sanitaire faciliteiten.

Ontdek zelf ook de Moments of Wonder waar Franke naar streeft……

 

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Design , Franke , Functionaliteiten , Lifestyle

Installatie en Bouw België partners

LEDVANCELegrand