NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Met Building Life Cycle Services volledig ontzorgd

Met Building Life Cycle Services volledig ontzorgd

De Service afdeling van Kieback&Peter Belgium zorgt voor uw installatie!

Een gebouw zal in zijn levensloop meer dan de initiële (ver)bouwkosten in onderhoud en energiegebruik met zich meebrengen. Daarom is het sterk aanbevolen te investeren in een degelijk onderhoud van de gebouwautomatisatie. Voor het onderhoud van deze installatie kunt u rekenen op de Service afdeling van Kieback&Peter Belgium.

Een Building Life Cycle Services contract van Kieback&Peter Belgium biedt u de service die u wenst en die uw gebouwautomatisatie nodig heeft. De degelijk opgeleide service engineers van Kieback&Peter Belgium voeren onderhoud uit en sporen storingen op volgens een gestandaardiseerde wijze volgens VDMA 24186-4 en AMEV KG 480. Men zorgt voor het preventief onderhoud, het vervangen van componenten en het van op afstand uitvoeren van diagnoses en herstellingen. Hiervoor worden duidelijke regels en procedures gehanteerd.

Building Life Cycle Services (BLCS) is een voor uw gebouw specifiek op maat opgesteld zorgplan. De BLCS kan u persoonlijk samenstellen naargelang de noden van uw organisatie. Kieback&Peter Belgium draagt zorg voor uw installaties, zodat tijdig kan ingespeeld worden op onvoorziene omstandigheden (zoals bv. plotse pannes) en deze tot een minimum worden herleid.

Kieback&Peter Belgium kan u uiteraard met nog meer kennis en expertise ondersteunen in de verschillende fases van de levensloop van uw gebouw, zoals retrofit-oplossingen, uitbreidingen, energiebeheer, gebouwbeheersystemen voor één of meerdere gebouwen.

Kijk voor meer informatie over BLCS op www.kieback-peter.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details