Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Mobiele Service van EURO-INDEX

euro-index_mobiele-service_pr-foto-01-kopieren

28 februari 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Tijdens de VSK beurs Nederland heeft het publiek voor het eerst kennis kunnen maken met de nieuwe Mobiele Service van EURO-INDEX. De ruime bestelwagen is voorzien van alle faciliteiten die nodig zijn voor onderhoud, reparatie en kalibratie van de meest gebruikte meetinstrumenten.

De mobiele servicebus benadert ons uitgebreide kalibratiecentrum in Nederland zo goed mogelijk. Zo is de wagen voorzien van twee volledig ingerichte werkplekken voor onze deskundige technici. Deze werkplekken zijn voorzien van alle relevante gereedschappen en diverse kalibratoren voor gasanalyse, gasdetectie, druk, temperatuur en elektrische grootheden.

Een klimaatinstallatie zorgt ervoor dat de temperatuur in het mobiele laboratorium onder vrijwel alle omstandigheden binnen de door de fabrikanten gestelde grenzen blijft voor het uitvoeren van betrouwbare kalibraties. Dankzij een constante verbinding met de server in onze hoofdvestiging hebben onze technici altijd meteen volledige toegang tot alle informatie over uw instrumenten en procedures, alsook de kalibratiehistorie ervan. Zo kunnen we op locatie de meeste meetinstrumenten voorzien van een complete KWS behandeling, inclusief preventief onderhoud, reparatie (indien nodig), voorkalibratie, justage en nakalibratie.

Doordat de werkzaamheden op locatie kunnen worden gedaan, wordt op logistiek vlak enorm veel tijd bespaard. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de inrichting van de Mobiele Service, dus wellicht tot binnenkort!

Voor meer informatie kunt u ons contacteren via 02 – 757 92 44 of marketing@euro-index.be.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details