NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Modern, functioneel, eenvoudig: de ruimteregelingen van Kieback&Peter

Modern, functioneel, eenvoudig: de ruimteregelingen van Kieback&Peter

Voor een zeer economische prijs combineert elke regeling een moderne user interface met slimme geïntegreerde regelfuncties en sensoren. Het moderne aanraakscherm is in kleur en geeft alles per zone overzichtelijk weer, zodat de bediening eenvoudig is. De regelaars zijn stand-alone inzetbaar, maar ook eenvoudig in een BACnet® of Modbus netwerk in te binden.

Universeel en flexibel

 

In het kader van energiebesparing, een optimaal comfort en het verlagen van de CO2-uitstoot zijn slimme regeloplossingen nodig. Daarom heeft Kieback&Peter de ruimte- en zoneregelingen uitgebreid met een complete serie voor alle zone types, inzetbaar in allerlei types van gebouwen zoals kantoren, hotels, ziekenhuizen, scholen enz.

Om deze universeel toe te passen hebben de nieuwe zoneregelingen een grote flexibiliteit qua HVAC-applicaties. Ze zijn bijvoorbeeld in te zetten voor klimaatplafonds, VAV, ventilo-convectoren, vloerverwarming en -koeling, etc. Daarbij zijn de regelingen te combineren met de sturing van verlichting en zonwering. Hiervoor kunnen zij modulair geleverd worden met ingebouwde sensoren voor temperatuur, CO2, en relatieve vochtigheid. Alles geïntegreerd in één eenvoudig te configureren all-in-one oplossing.

Eenvoudige bediening met aanraakscherm

De ruimteregelingen zijn voorzien van een attractief 3,5” aanraakscherm in kleur en zijn beschikbaar in witte of zwarte behuizing. Zodat deze qua design harmonieus zijn toe te passen in moderne gebouwen en woningen. Door de intuïtieve en overzichtelijk bediening per zone, net zo eenvoudig als een smartphone, kan de gebruiker de instellingen eenvoudig zelf aanpassen.

Naadloos in te binden, zonder gateways

De nieuwe regelingen zijn beschikbaar in BACnet MS/TP en Modbus RTU en zijn daardoor te integreren met elk gebouwbeheersysteem. Ze zijn bovendien naadloos te integreren met het Kieback&Peter automatiseringsstation DDC4000E en het geïntegreerd gebouw- en energiebeheersysteem Qanteon, zonder bijkomende gateways, via BACnet MS/TP. Dit bespaart op materiaal- en arbeidskosten.

https://www.kieback-peter.com/nl/be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details