NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Moderne winkelverlichting van LEDVANCE

Moderne winkelverlichting van LEDVANCE

Van kleine winkels tot grote supermarkten: de verschillende lichtoplossingen van LEDVANCE zorgen voor een ontspannen verkoopsfeer, een goede oriëntatie en zetten verkoopwaren aantrekkelijk in de kijker.

De uitdagingen voor lichtplanning in winkelgebieden zijn zeer divers, complex en voor elke winkel weer anders. Met de individuele lichtoplossingen voor winkels van LEDVANCE wordt shoppen een belevenis voor iedereen. Van kleine winkel tot grote supermarkt, van de gevel tot de etalage tot de verkoopruimte – de lichtoplossingen van LEDVANCE veranderen verkoopruimtes in aantrekkelijke belevingswerelden en presenteren goederen van allerlei aard op de best mogelijke manier dankzij een uitstekende kleurweergave en een hoge lichtopbrengst.

Regelbare accentverlichting met Tracklight Spot Zoom Dim

Van de enscenering van bepaalde producten via accentverlichting tot de gelijkmatige verlichting van ruimtes en schappen: de Tracklight Spot productfamilie van lichtrailspots dekt bijna alle eisen en toepassingsscenario’s voor winkelverlichting. De Tracklight Spot Zoom Dim is uitgerust met een mechanische zoomlens en maakt een nog gerichtere productverlichting mogelijk, wat hem bijzonder geschikt maakt voor etalages. Een ander kenmerk is dat hij direct op het armatuur zelf kan worden gedimd. Dankzij een hoge kleurweergave-index (CRI >90) zorgt het voor levendige kleuren en presenteert het producten en goederen in het beste licht. In overeenstemming met de LEDVANCE designtaal SCALE zijn de vorm en het uiterlijk van de armaturen zowel elegant als minimalistisch en kunnen ze perfect in de sfeer van de winkel worden geïntegreerd zonder onnodige aandacht te trekken.

asset-9234897_lb_4-3_tracklight_spot_zoom_dim-kopieren

De Tracklight Spot Zoom Dim is uitgerust met een mechanische zoomlens en maakt een nog meer gerichte productverlichting mogelijk, wat hem perfect maakt voor het aankleden van etalages. Hij is direct dimbaar op het armatuur zelf en zorgt dankzij een hoge kleurweergave-index (CRI >90) voor levendige kleuren.

 

Aantrekkelijk licht voor supermarkten en DIY shops

Het exclusieve SCALE armatuurdesign komt ook tot uiting in het LEDVANCE lichtlijnsysteem TruSys®. De TruSys® armaturen met hun hoogwaardige behuizing van lichtgewicht geanodiseerd aluminium maken een homogene verlichting mogelijk van goederen en gangen voor grote verkoopruimtes, zoals die in supermarkten of DIY winkels. Ze worden naar keuze direct aan het plafond of gependeld gemonteerd. De montagebeugels zijn in de draagrails verzonken, zodat ze van buitenaf nauwelijks zichtbaar zijn, wat weer bijdraagt aan het heldere, strakke uiterlijk. De vier uitvoeringen zijn verkrijgbaar met verschillende uitstralingshoeken voor een optimale verlichting van de goederen in de winkel.

Een virtuele tour door de LEDVANCE stand* geeft meer informatie over de toepassingen in de verschillende gebieden (supermarkt & mode / open office kantoor / productie & magazijn / horeca, parkeren & outdoor / HCL-werkruimte / residentieel). De virtuele tour kan via deze link http://virtualfair.ledvance.com/ worden gevolgd. De producten zijn ook te vinden op de LEDVANCE website.

*De virtuele LEDVANCE stand is een interactieve representatie van de geplande stand voor de beurs Light + Building, welke is uitgesteld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details