NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Mooie materialen voor bedieningsplaat Sigma21

Mooie materialen voor bedieningsplaat Sigma21

De nieuwste telg van de Geberit bedieningspanelen met ronde spoelknoppen mag terecht een pronkstuk genoemd worden. Sigma21 is immers verkrijgbaar in kwaliteitsglas én als prachtige primeur; ook in leisteen!

Iedereen wordt bediend
Het uitgebreide assortiment Geberit bedieningsplaten heeft voor elk wat wils. Verschillende ontwerpen en kleuren en een ruim aanbod aan oppervlakken bieden een brede waaier aan mogelijkheden om in elke badkamer de juiste accenten te leggen. Met de nieuwe Sigma21 is er nu ook een bedieningspaneel voor iedereen die belang hecht aan mooie materialen. Voor de uitvoering in glas wordt gebruik gemaakt van hoogwaardig glas dat verkrijgbaar is in zwart, wit of zandgrijs. De Braziliaanse natuurlijke leisteen geeft het bedieningspaneel een bijzonder stijlvol accent.

Sigma21: perfect tot in de details
De bedieningsplaat Sigma21 is niet alleen mooi maar ook ongeëvenaard van kwaliteit. Het ontwerp van deze drukplaat met ronde knoppen is gebaseerd op dat van de Sigma20. De glazen uitvoeringen maken indruk door hun precieze slijpvorm die het licht op geraffineerde wijze reflecteert. In de uitvoering ‘Mustang Slate’ (Braziliaanse leisteen) is voor de eerste keer een natuurlijk materiaal gebruikt in het assortiment van Geberit bedieningsplaten. De platen worden gemaakt van één stuk van deze uitzonderlijke leisteen met zeer fijne textuur. Als extra bonus kan er bij de klant zijn persoonlijke wensen ook duidelijk maken. In de mate van het mogelijk zal daar bij de vervaardiging rekening mee gehouden worden.

De Sigma21 bedieningsplaat zal bij de groothandel in sanitair verkrijgbaar zijn vanaf april 2019.

Voor meer informatie, afspraak op www.geberit.be

Sigma21

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details