NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Na meer dan 30 jaar nieuwe sales manager bij FläktGroup Belgium
Links Guido Weyns en rechts zijn opvolger Gert Beckers.

Na meer dan 30 jaar nieuwe sales manager bij FläktGroup Belgium

Guido Weyns werd zowel door collega’s als door klanten enorm geapprecieerd omwille van zijn deskundige technische know-how en zijn sterke toewijding om projecten van A tot Z volledig en correct op te volgen. Dankzij zijn inzet en kennis werden talloze projecten in de farma, de industrie en ook de utiliteitsbouw aan FläktGroup toegekend en succesvol afgerond.

Zijn commerciële activiteiten voor de regio’s Antwerpen en Limburg, werden sinds een 2-tal jaar overgedragen aan Filip Claes en Olivier Kauffmann. Ook André Wolput, reeds meer dan 30 jaar actief in deze sector in volledige samenwerking met Guido, blijft een vertrouwde aanspreekpersoon.

Dhr. Gert Beckers neemt sinds 1 januari de functie van  sales manager FläktGroup Belgium  (incl. Groothertogdom Luxemburg) over. Om de continuïteit te verzekeren, heeft Gert Beckers het team reeds op 1 september jl. vervoegd.  

Met bijna 20 jaar ervaring in de HVAC-wereld bij toonaangevende fabrikanten, beschikt hij over de nodige bagage en marktinzichten om naast het gamma kwalitatieve luchtgroepen, ook de overige producten van het brede assortiment zoals ventilo-convectoren, luchtgordijnen, luchtverhitters, VAV-boxen, koelbalken, zwembadontvochtigers etc. in een totaaloplossing te implementeren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details