NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Niet zichtbare ventilatieventielen, een ongeziene innovatie

Niet zichtbare ventilatieventielen, een ongeziene innovatie

Stap binnen in een nieuwe wereld van gezonde binnenlucht. Krijg een nieuwe kijk op interieur en ventilatie: waar vorm en functionaliteit samenkomen in harmonie. Verander je perspectief van design bij ventilatie, waar minimalisme een esthetische keuze is met effect op levensstijl. Verlies jezelf in de subtiele details van onzichtbaar gemak, waar elk element naadloos opgaat in zijn omgeving. Sta open voor op een ontdekking die je perceptie van ventilatie voor altijd zal veranderen.

Rondo en Kvadro gipsventielen: een ongeziene innovatie. Deze revolutionaire ventilatieventielen integreer je naadloos in het gipsplafond. Ze zijn bovendien makkelijk overschilderbaar in dezelfde kleur en met dezelfde verf als het plafond. Zoals de namen Rondo en Kvadro het aangeven, bestaat dit nieuwe ventiel in ronde en vierkante uitvoering. Beide zijn geschikt voor zowel aanvoer als afvoer en zijn perfect aansluitbaar op alle standaard kanaalaansluitingen, beschikbaar in 3 aansluitdiameters (100mm, 125mm en 160mm) en te monteren in zowel één als twee lagen gipsplaat.

Rondo gipsventiel

Rondo instucbare ventielen worden naadloos weggewerkt in je interieur en zorgen voor de toevoer en afvoer van je ventilatiesysteem. Geen zichtbare randen dus, maar een glad plafond.

Het ventiel uit natuurlijk gips wordt in een gipsplafond geïntegreerd en vervolgens afgewerkt en in dezelfde kleur als het plafond geschilderd. Alleen een esthetische ringvormige opening voor de luchtstroom blijft zichtbaar. Het luchtventiel wordt aangesloten op elk type luchtkanaal of ventielcollector. De luchtstromen zijn instelbaar dankzij de meegeleverde regelaar.

Kvadro gipsventiel

Kvadro instucbare ventielen worden naadloos weggewerkt in je interieur en zorgen voor de toevoer en afvoer van je ventilatiesysteem. Geen zichtbare randen dus, maar een glad plafond.

Het ventiel uit natuurlijk gips wordt in een gipsplafond geïntegreerd en vervolgens afgewerkt en in dezelfde kleur als het plafond geschilderd. Alleen een esthetische vierkante opening voor de luchtstroom blijft zichtbaar. Het luchtventiel wordt aangesloten op elk type luchtkanaal of ventielcollector. De luchtstromen zijn instelbaar dankzij de meegeleverde regelaar.

Functioneel en esthetisch

Deze revolutionaire ventilatieventielen zijn ontworpen om naadloos te integreren in gipsplafonds. De absolute meerwaarde van de Rondo en Kvadro zit in een nooit eerder geziene combinatie van functionaliteit en esthetiek. Net zoals de klassieke ventielen zijn ze eenvoudig te plaatsen en in te regelen door een installateur.
Belangrijkste kenmerken van de Rondo en Kvadro gipsventielen:

  • Functionaliteit gecombineerd met esthetiek voor een naadloze integratie in het interieur.
  • Geschikt voor zowel luchttoevoer als -afvoer, waardoor een optimale ventilatie wordt gegarandeerd.
  • Vervaardigd uit hoogwaardig natuurlijk gips voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.
  • Instelbare luchtstromen dankzij de meegeleverde regelaar, waardoor gebruikers volledige controle hebben over de ventilatie in hun ruimte.
  • Compatibel met elk type luchtkanaal, inclusief vast, flexibel luchtkanaal of ventielcollectoren, waardoor veelzijdigheid wordt gegarandeerd.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details