NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw: 628 m² gang met slechts één melder bewaken

Nieuw: 628 m² gang met slechts één melder bewaken

De aanwezigheids- en bewegingsmelders van de serie COMPACT overtuigen door betrouwbaarheid, een tweedelige en zodoende eenvoudig te installeren behuizing en een geringe inbouwdiepte van de powerbox. De PD-C 360i/40 Corridor en de MD-C 360i/40 Corridor maken ons assortiment als oplossing compleet: met een elliptisch detectiebereik en een maximaal bereik van 40 meter zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in gangen.

Binnen 40 meter detecteren ze dwarsbewegingen, en binnen 20 meter ook frontale bewegingen. Dit betekent dat ze zelfs in lange gangen meestal zelfstandig in staat zijn de verlichting aanwezigheids-, bewegings- of daglichtafhankelijk in- of uit te schakelen. Bovendien maken ze dankzij de behoeftegestuurde regeling optimaal gebruik van de hoge levensverwachting van leds – relaissparend door wolfraam-voorloopcontact!

Bezoek de ESYLUX website voor meer informatie over nieuwe producten en maak gebruik van de mogelijkheid om – heel eenvoudig – een individuele offerte bij ons aan te vragen!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details