Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Nieuw: 628 m² gang met slechts één melder bewaken

unknown-kopiren

26 juni 2019 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

De aanwezigheids- en bewegingsmelders van de serie COMPACT overtuigen door betrouwbaarheid, een tweedelige en zodoende eenvoudig te installeren behuizing en een geringe inbouwdiepte van de powerbox. De PD-C 360i/40 Corridor en de MD-C 360i/40 Corridor maken ons assortiment als oplossing compleet: met een elliptisch detectiebereik en een maximaal bereik van 40 meter zijn ze uitermate geschikt voor gebruik in gangen.

Binnen 40 meter detecteren ze dwarsbewegingen, en binnen 20 meter ook frontale bewegingen. Dit betekent dat ze zelfs in lange gangen meestal zelfstandig in staat zijn de verlichting aanwezigheids-, bewegings- of daglichtafhankelijk in- of uit te schakelen. Bovendien maken ze dankzij de behoeftegestuurde regeling optimaal gebruik van de hoge levensverwachting van leds – relaissparend door wolfraam-voorloopcontact!

Bezoek de ESYLUX website voor meer informatie over nieuwe producten en maak gebruik van de mogelijkheid om – heel eenvoudig – een individuele offerte bij ons aan te vragen!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details