Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Producten

Nieuw assortiment radiatorafsluiters en -thermostaten

Thera6_knop kopiëren
Honeywell Home Thera 6-radiatorthermostaat.

28 december 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Resideo Technologies Inc., wereldwijd leverancier van oplossingen voor comfort in huis en woningbeveiliging, introduceert een nieuw assortiment met Honeywell Home-radiatorafsluiters en -thermostaten. Deze zorgen voor een continue, betrouwbare debietregeling. 

Het eerste nieuwe product is de Honeywell Home Thera 6-radiatorthermostaat. Met zijn stijlvolle en compacte design wordt stofophoping voorkomen. Hij is vervaardigd uit een duurzame, niet-verkleurende behuizing, zelfs wanneer die onderhevig is aan zonlicht. De Thera 6 radiatorthermostaat heeft een grote regelnauwkeurigheid dankzij een Duitse topkwaliteit-vloeistofsensor. 

Het nieuwe assortiment Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters.

Vervolgens is er het nieuwe assortiment Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters. Dit assort­iment heeft onder andere de volgende technische voordelen:

– Dankzij het Kv-instelbare binnenwerk is er altijd een juiste hoeveelheid warmte in de radiatoren op de juiste plaats.

– Het binnenwerk heeft een bewezen ontwerp met wrijvingsarme, dubbel afdichtende O-ring en samen met een sterke veer wordt het blokkeren van de kraan voorkomen.

– De stroomrichting in de V2000SX-radiator­afsluiters is omkeerbaar.

– Het assortiment is succesvol onderworpen aan tests die de reguliere Europese kwaliteits­normen overstijgen.

Daarnaast hebben de Thera-6- en V2000SX-producten een uitgebreide garantie. Deze uit­gebreide garantie wordt aangeboden aan directe klanten onder Resideo’s van toepassing zijnde garantievoorwaarden.

De producten zijn vanaf 15 oktober verkrijgbaar via de lokale groothandel. Als het gaat om cv-installaties, zijn eenvoud, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie essentieel. Daarom borduurt Resideo voort op zijn ruime ervaring en expertise en introduceert een nieuw assortiment kranen en radiator­thermostaten dat past bij de huidige moderne en toekomstige levensstijl.

Mario Moura, algemeen directeur van Products & Solutions EMEA: “Bij alles wat we doen, stellen we onze klanten centraal. Daarom luisteren we naar installateurs en onze partners in de branche – iets wat essentieel was in ons productontwikkelings­proces. We zijn trots op ons nieuwe assortiment en de eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid ervan.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details