NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw assortiment radiatorafsluiters en -thermostaten
Honeywell Home Thera 6-radiatorthermostaat.

Nieuw assortiment radiatorafsluiters en -thermostaten

Resideo Technologies Inc., wereldwijd leverancier van oplossingen voor comfort in huis en woningbeveiliging, introduceert een nieuw assortiment met Honeywell Home-radiatorafsluiters en -thermostaten. Deze zorgen voor een continue, betrouwbare debietregeling. 

Het eerste nieuwe product is de Honeywell Home Thera 6-radiatorthermostaat. Met zijn stijlvolle en compacte design wordt stofophoping voorkomen. Hij is vervaardigd uit een duurzame, niet-verkleurende behuizing, zelfs wanneer die onderhevig is aan zonlicht. De Thera 6 radiatorthermostaat heeft een grote regelnauwkeurigheid dankzij een Duitse topkwaliteit-vloeistofsensor. 

Het nieuwe assortiment Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters.

Vervolgens is er het nieuwe assortiment Honeywell Home V2000SX-radiatorafsluiters. Dit assort­iment heeft onder andere de volgende technische voordelen:

– Dankzij het Kv-instelbare binnenwerk is er altijd een juiste hoeveelheid warmte in de radiatoren op de juiste plaats.

– Het binnenwerk heeft een bewezen ontwerp met wrijvingsarme, dubbel afdichtende O-ring en samen met een sterke veer wordt het blokkeren van de kraan voorkomen.

– De stroomrichting in de V2000SX-radiator­afsluiters is omkeerbaar.

– Het assortiment is succesvol onderworpen aan tests die de reguliere Europese kwaliteits­normen overstijgen.

Daarnaast hebben de Thera-6- en V2000SX-producten een uitgebreide garantie. Deze uit­gebreide garantie wordt aangeboden aan directe klanten onder Resideo’s van toepassing zijnde garantievoorwaarden.

De producten zijn vanaf 15 oktober verkrijgbaar via de lokale groothandel. Als het gaat om cv-installaties, zijn eenvoud, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie essentieel. Daarom borduurt Resideo voort op zijn ruime ervaring en expertise en introduceert een nieuw assortiment kranen en radiator­thermostaten dat past bij de huidige moderne en toekomstige levensstijl.

Mario Moura, algemeen directeur van Products & Solutions EMEA: “Bij alles wat we doen, stellen we onze klanten centraal. Daarom luisteren we naar installateurs en onze partners in de branche – iets wat essentieel was in ons productontwikkelings­proces. We zijn trots op ons nieuwe assortiment en de eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid ervan.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details