NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw deurstation met gebruiksvriendelijke interface

Nieuw deurstation met gebruiksvriendelijke interface

Digitaal multitalent

Met Siedle Touch introduceert Siedle een nieuw video-deurstation met touchscreen. Siedle Touch is een digitaal multitalent bij de ingang. Daarvoor zorgen de innovatieve interface en het taalneutrale bedienconcept. De aantrekkelijke prijs maakt Siedle Touch ook voor kleinere projecten interessant.

De interface van Siedle Touch is ontworpen voor maximaal 2.000 deelnemers en is intuïtief te bedienen. De snelle zoekfunctie leidt in een handomdraai naar de juiste deelnemer. En het digitaal codeslot met roterend cijferblok garandeert de hoogste veiligheid in de toegangscontrole.

De interface van Siedle Touch is ontworpen voor maximaal 2.000 deelnemers en is intuïtief te bedienen.

 

Individuele vormgeving

Siedle Touch is in hoge mate individualiseerbaar: zo kunnen oproeptoetsen bijzonder groot worden weergegeven, en met een afbeelding of bedrijfslogo worden benadrukt. Ook de informatievlakken laten zich met tekst en afbeelding of video individualiseren. Het beginscherm kan eveneens naar wens worden vormgegeven, bijvoorbeeld met de voortdurende weergave van een verlicht huisnummer met adres. Zodra een gebruiker nadert, schakelt de monitor automatisch om.

Siedle Touch is in hoge mate individualiseerbaar.

 

Siedle ontwikkelt de software voor Siedle Touch voortdurend verder en kan het station aan veranderende eisen van de gebruikers aanpassen. Het product is ontworpen voor de systemen Siedle In-Home-Bus en Siedle Access.

Daarnaast bevat Siedle Touch de mogelijkheid om deelnemergroepen en -subgroepen aan te maken, om meerdere oproepdoelen samen te voegen.

Steel of inbouw

Het scherm van 10 inch is verkrijgbaar in staand en liggend formaat. Het staand formaat is uitstekend geschikt voor smalle Steel-installaties of overal, waar er aan de ingang weinig plaats is. Het scherm laat zich integreren in deurstations van de Designlijnen Siedle Steel of kan vrij worden ingebouwd, in de gevel, deurpaneel of wand. Daarbij kunnen monteurs de monitor, de camera en de deurluidspreker onafhankelijk van elkaar plaatsen. Op deze manier kan de camera steeds een optimaal zicht van het ingangsbereik opnemen.

Het scherm van 10 inch is verkrijgbaar in staand en liggend formaat.

 

Siedle Touch 10 in de designlijn Steel: de montage in een deurstation garandeert een stemmige esthetiek en de hoogste kwaliteit, ‘Made in Germany’. Steel-installaties worden individueel gepland en geproduceerd, in de fabriek gemonteerd, gecontroleerd en installatieklaar geleverd.

Siedle Touch 10 voor inbouw: als alternatief voor een compleet deurstation kunnen architecten en bouwheren Siedle Touch in hun gevels, deurpaneel of wand integreren. Het bedieningspaneel, de camera en de deurluidsprekers kunnen los van elkaar geplaatst worden. Op die manier kan de camera altijd een optimaal beeld van de ingang registreren.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details