NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw directieteam voor kabelgootspecialist Vergokan

Nieuw directieteam voor kabelgootspecialist Vergokan

Gino Declercq wordt nieuwe Managing Director

Vanaf 1 februari 2020 wordt Gino Declercq de nieuwe Managing Director van Vergokan (deel van Atkore International). Hij volgt Filip Goris op die na bijna 5 jaar bij Vergokan beslist heeft om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Sinds 2015 is Gino Declercq (53) als Operations Director verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering bij Vergokan en dochterbedrijven Vergo Galva en Vergo Coating. Hij speelde samen met Filip Goris een sleutelrol in het voorbereiden van Vergokan voor de overname door Atkore International in oktober 2018. Daarnaast is hij mee verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en lancering van Vergokans succesvolle klikbare kabelgoot, de KBSCL Fusion. “Ik kijk er enorm naar uit om de ambitie van Atkore, namelijk verder internationaal te groeien, waar te maken en ervoor te zorgen dat Vergokan een gezond en aantrekkelijk bedrijf blijft voor zijn werknemers,” aldus Gino Declercq.

Jan Bosquet en Eef Tuerlinckx vervoegen directieteam Vergokan als Commercial Director en Finance Director

Sinds 4 november 2019 is Jan Bosquet aan de slag bij Vergokan als Commercial Director Europe. Jan bouwde een uitgebreide managementervaring op bij o.a. Bosch Thermotechnology en Eaton. Hij zal, samen met het team, de marktleiderspositie in België, Luxemburg en Hongarije verstevigen, de bestaande verkoopkanalen in Europa verder uitbreiden en de marktevoluties van dichtbij opvolgen. “Vergokan staat bekend als een betrouwbare partner met een duidelijke strategie. Unistrut en Vergokan zijn prachtige merken met een enorm groeipotentieel. Ik verheug me op deze nieuwe uitdaging in de wereld van de kabeldraagsystemen”, zegt Jan Bosquet.

Eef Tuerlinckx vervolledigt het managementteam sinds 14 november 2019 als Finance Director van Vergokan. Eef brengt ruim 15 jaar ervaring als Finance en HR Director met zich mee. Zo was ze 10 jaar werkzaam bij de Ierse bouwmaterialengroep CRH als Finance, HR en IT Director.  Het is Eefs ambitie om Vergokan verder te laten groeien op een financieel gezonde manier.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details