Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Nieuw FACQ-Sanicenter te Ieper

naamloos-2-kopieren-4

28 september 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

FACQ, specialist in badkamers en verwarming, versterkt haar aanwezigheid in Vlaanderen met de opening van een nieuw sanicenter te Ieper. Deze laatste opent vandaag de deuren. De professionele consument kan er terecht voor een brede waaier aan sanitair- en verwarmingsoplossingen.

Een strategische en makkelijk bereikbare ligging

Het West-Vlaamse Ieper staat wijd en zijd bekend om zijn historische erfgoed. Toch is dit niet de reden waarom FACQ besloot zich hier te vestigen. De industriële sector in deze stad is in volle expansie dankzij de vele bedrijven die er zich vestigen. Dankzij de gunstige ligging, bereikbaar via de afrit Duinkerke/Poperinge van de A19 zet FACQ weer een grote stap richting hun doel om elke vakman dicht bij huis te voorzien van een ruime keuze aan kwaliteitsproducten.

Het sanicenter te Ieper beslaat een oppervlakte van 1.500m² en heeft meer dan 6000 artikelen van de grootste sanitair- en verwarmingsmerken in voorraad. FACQ garandeert haar klanten ook een optimale service en advies op maat. Een team van professionals uit de sanitaire sector staat klaar om de professionals uit de regio te ondersteunen in al hun projecten.

Het nieuwe Sanicenter is bereikbaar op volgend adres:

Dehemlaan 218
908 Ieper

De self-servicepunten van de FACQ Sanicentra zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 7u tot 17u30 en op zaterdag van 8u tot 13u. Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen worden in elk Sanicenter de nodige veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details