NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw: GROHE + , de dagelijkse helpende hand voor installateurs

Nieuw: GROHE + , de dagelijkse helpende hand voor installateurs

  • Het nieuwe GROHE-programma voor installateurs combineert nuttige service-aanbiedingen met exclusieve voordelen
  • GROHE + biedt voordelen zoals snelle toegang tot klantenservice, productspecifieke trainingen en uitgebreide garantie
  • Loyaliteitsprogramma dat het dagelijkse werk van installateurs op de best mogelijke manier ondersteunt

De sanitaire sector ondergaat een ingrijpende verandering: badkamers worden door consumenten niet langer gezien als louter functionele ruimtes, maar als plekken waar men zich kan terugtrekken om te ontspannen van de hectische buitenwereld. De wens om van de eigen badkamer een wellness-oase te maken, leidt tot toenemende verwachtingen rond badkameruitrusting. Producten worden geacht qua design en functionaliteit te kunnen worden aangepast aan persoonlijke voorkeuren en zo duurzaam mogelijk te zijn. Deze positieve trend naar complexere badkamerontwerpen stelt de industrie voor uitdagingen. Het beroep van loodgieter, verwarmings- en airconditioner heeft zwaar te lijden onder een tekort aan geschoolde arbeidskrachten, vooral door een gebrek aan jong talent. Installateurs staan voor het dilemma dat ze tijdig en op een kwalitatief hoogstaande manier aan de grote vraag moeten voldoen.

Om de professionele handel actief te ondersteunen en de dagelijkse gang van zaken te vergemakkelijken, heeft GROHE, een toonaangevend wereldmerk voor complete badkameroplossingen en keukeninrichtingen, GROHE + ontwikkeld, een loyaliteitsprogramma gebaseerd op een uitgebreid serviceconcept.

Installateurs zijn de ruggengraat van onze business. Alleen met hun hulp kunnen we leefruimtes over de hele wereld verbeteren en consumenten duurzaam waterplezier bezorgen”, verklaart Jonas Brennwald, Leader LIXIL EMENA en Co-CEO Grohe AG. “Ik ben erg blij dat we een programma hebben gecreëerd dat ons in staat stelt om deze nauwe samenwerking uit te breiden. GROHE + richt zich op praktische hulp bij dagelijkse uitdagingen om de business en het concurrentievermogen van onze installateurs te optimaliseren.”

Om echte toegevoegde waarde te bieden, is GROHE + ontwikkeld in samenwerking met installateurs uit verschillende markten en met lokale GROHE-experts van marketing en sales. Het doel: een loyaliteitsprogramma creëren dat het dagelijkse werk van installateurs op de best mogelijke manier ondersteunt. Het resultaat is een uitgebreid servicepakket met voordelen voor installateurs en consumenten. Afhankelijk van de individuele status van installateurs, die kan worden beïnvloed door interactie en samenwerking, omvatten de voordelen snel contact met GROHE’s klantenservice en technische experts, evenals eenvoudige toegang tot portfolio-informatie. Verder zullen er trainingen zijn rond producten, hun installatie en onderhoud die voor installateurs misschien geen deel uitmaken van hun dagelijkse werkzaamheden. Als kwaliteitsbewijs voor eigenaars zal een succesvolle deelname op de GROHE website worden getoond. Dit bespaart tijd en houdt rekening met de verwachtingen van eindgebruikers, aangezien consumenten tegenwoordig veel beter geïnformeerd zijn. Twee extra concurrentievoordelen van het worden van een gecertificeerde GROHE installateur zijn de mogelijkheid om klanten te voorzien van een verlengde garantie en om direct in contact te komen met nieuwe klanten op de GROHE website.

“Als we het bij GROHE over dienstverlening hebben, bedoelen we niet alleen de klassieke after-sales service. Voor ons gaat service verder dan dat. Het is een cruciaal onderdeel van een perfecte merkervaring. GROHE + is een belangrijke bouwsteen om onze klanten holistische service-oplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften,” zegt Axel Korn, Leader Service Operations LIXIL EMENA.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details