NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE lichtoplossingen

Nieuw kantoor LEDVANCE Benelux volledig uitgerust met LEDVANCE lichtoplossingen

Sinds april 2019 is LEDVANCE Benelux verhuisd naar de Cypresbaan 7 te Capelle a/d IJs-sel. Van belang daarbij was dat het volledig te renoveren gebouw voorzien kon worden van LEDVANCE lichtoplossingen (LEDVANCE armaturen, DALI lichtmanagementsys-temen, LEDVANCE noodverlichting en LEDVANCE SMART+). Het nieuwe onderkomen biedt naast een kantoorgedeelte ook onderdak aan het LEDVANCE TRAINING:LAB.

De TruSys® DALI lichtlijnsystemen zijn samen met de High Bay DALI een perfecte combinatie voor goed licht in de opslagruimte.

 

TRAINING:LAB

Het TRAINING:LAB is een ruimte ontwikkeld om trainingen en vergaderingen te organiseren voor groepen tot 35 personen. TRAINING:LAB is ingericht volgens de LEDVANCE huisstijl en bevat naast de presentatie van LED lichtbronnen, multifunctionele plafondeilanden met LED-VANCE armaturen voor Office, Shop, Outdoor, Industry, Home en Hospitality. Het lichtmanage-ment in deze ruimte wordt geregeld met een DALI PRO systeem, dat te bedienen is met een ta-blet of smartphone.

In het TRAINING:LAB kunnen vele armaturen en lampen getoond worden.

 

Begane grond

Bij de entree hangen Edition 1906 PenduLum Pro GOLD armaturen met LEDVANCE SMART+ Bluetooth LED lampen voor een sfeervolle ontvangst. Op de begane grond zijn LEDVANCE Emergency verlichtingsarmaturen zoals de EM Sign HB en de EM Sign recessed geïnstalleerd. In de trappenhuizen, entree en toiletgroepen zijn diverse functionele armaturen toegepast waar-onder Downlight ALU, Downlight Comfort en Surface IK10, maar ook de LUNIVE Arc en PLA-NON Frameless. De vergaderruimte en de flexruimte zijn voorzien van Panel 600 MP DALI UGR < 19, Tracklight Spot en Downlight DALI EM armaturen, met als werkplekverlichting de In-diviLED® DALI D/I 1.200.

De opslagruimte wordt verlicht met een TruSys® DALI lichtlijnsysteem, in combinatie met High Bay DALI. Deze installatie wordt aangestuurd met een Bluetooth lichtmanagementsysteem.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details