NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuw logo voor Vergokan

Nieuw logo voor Vergokan

Anderhalf jaar na de overname door het Amerikaanse Atkore heeft Vergokan een nieuw logo en nieuwe huisstijl. De firma zegt vaarwel tegen het vertrouwde rood en gaat voor trendy, fris groen. Met deze rebranding doet Vergokan een volgende stap in de vereenvoudiging en herkenbaarheid van het merkenportfolio dat onder de Atkore groep valt. De slogan “Building better together” zet de ambitie van de specialist in kabeldraagsystemen uit Oudenaarde in de verf.

Eind 2018 werd Vergokan overgenomen door het Amerikaanse, beursgenoteerde bedrijf Atkore International. Een nieuwe, eigentijdse uitstraling past bij de koers die Atkore heeft om te groeien in Europa en Rusland. Om deze rol te vervullen moet ook de herkenbaarheid van de organisatie toenemen. Een fris logo waarbij Atkore op de voorgrond komt te staan, maar waarbij het submerk Vergokan blijft behouden, moet daaraan bijdragen.

Het bedrijfsbeeld werd aangepast volgens de nieuwe huisstijl

 

In de komende maanden worden stapsgewijs alle communicatie-uitingen aangepast. Ook de logo’s van zusterondernemingen Unistrut, Vergo Galva en Vergo Coating worden in een nieuw jasje gestoken. “Het doel van deze nieuwe identiteit is om de samenhang van alle merken die onder de Atkore paraplu vallen, te versterken,” zegt Managing Director Gino Declercq. “Op die manier willen we onze klanten een totaaloplossing aanbieden. Al deze merken krijgen dankzij de rebranding de nodige dynamiek voor een sterke toekomstige groei”.

“Behalve het logo en de kleuren verandert er voor onze klanten niets,” verduidelijkt Jan Bosquet, Commercieel Directeur bij Vergokan. “De producten, de artikelreferenties, de mensen en de service die onze klanten gewoon zijn van ons, blijven dezelfde. Met de focus op onze internationale groeiambities zijn we klaar om onze nieuwe identiteit verder te promoten, samen met onze klanten, onze partners.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details