Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

HVAC

“Nieuw luchtkanalensysteem DucoFlex maakt van Duco totaalaanbieder ventilatie”

afbeelding-2_ducoflex-kopieren

3 juni 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

U spendeert maar liefst 90 % van uw  tijd binnenshuis door. 24/7 ventileren is een must, zeker in deze tijden. Op zoek naar een totale ventilatie-oplossing? Dan richt u zich het liefst tot één adres. En vanaf heden is dat mogelijk bij Duco. Nieuw in het gamma is immers het complete kanalensysteem voor systeem C en D. Zo ontpopt Duco zich tot one-stop-shop.

Voor elk bouwproject een oplossing. Met de komst van het nieuwe DucoFlex luchtkanalensysteem voor Systeem C en D is het ventilatieplaatje compleet. Van ventilatieroosters, over ventilatieboxen, ventielen tot luchtkanalen. Duco Ventilation & Sun Control heeft als ventilatiespecialist alles in huis voor een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat. Een goed werkend ventilatiesysteem bestaat het liefst uit een totaalinstallatie met kwalitatieve onderdelen.

Installateur ontzorgen

Vanaf heden voorziet Duco in eigen DucoFlex-luchtkanalen. Tegenwoordig is elke installateur bij elk project en elk ventilatiesysteem gebaat met een beperkt aantal onderdelen en hulpstukken. Bovendien is het luchtkanalensysteem heel installatievriendelijk. Het handige ‘Click & Go’-principe en een minimum aan hulpstukken spelen hier een grote rol.

persafbeelding_ducoflex-kopieren

‘Zero noise’ garantiepakket

En er is meer: wanneer u het DucoFlex-assortiment combineert met de hoogwaardige Duco ventilatiesystemen geniet u van het ‘ZERO NOISE’ garantiepakket. Dat bestaat uit de hoogste luchtdichtheidsklasse D, de laagste luchtweerstand én een maximaal akoestisch comfort met de stilste ventilatieboxen van Europa! Het resultaat is een energiezuinige en stille werking van het ventilatiesysteem.

100 % service

De Duco studiedienst is er om u te ondersteunen! Wat u moet doen, is ons de plannen, het EPB-dossier en/of het ventilatievoorontwerp van uw project bezorgen. Vervolgens ontvangt u vrijblijvend een overzicht van de materiaalbehoefte inclusief ventilatieboxen, ventielen, kanalen en koppelstukken met bijhorende brutoprijzen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details