00:32
01-06-2016

Nieuwe aanpak van Sortimo op de Waalse markt

Om zijn klanten in Wallonië nog beter te kunnen bedienen, nam Sortimo twee belangrijke initiatieven. Eind 2015 was er de beslissing om te gaan samenwerken met Cargo Lifting (Villers-le-Bouillet). Daarnaast werd vanaf mei 2016 het team versterkt met Renaud Hardy, de nieuwe medewerker die de baan op gaat om Sortimo sterker op de Waalse markt te verankeren.

Cargo Lifting, gespecialiseerd in de volledige carrosserieombouw (o.a. aluminium opzetbakken, open laadbakken) van kleine tot middelgrote bedrijfsvoertuigen, biedt ook de bestelwageninrichting van Sortimo aan. Cargo Lifting is een gekende speler op de Waalse markt en zal een essentiële bijdrage leveren aan de verdere uitbouw van de service aan klanten in de regio.

Met acht jaar ervaring in de sector is Renaud Hardy een aanwinst voor Sortimo. Hij heeft een ingerichte bestelwagen ter beschikking, waarmee hij dagelijks vanuit zijn thuisbasis in Verviers, klanten en prospecten bezoekt. Met een pc met 3D tekensoftware is hij optimaal uitgerust om ter plaatse demonstraties te geven en offertes op maat te maken.

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Cargo Lifting , Nieuws , Renaud Hardy , Sortimo

Installatie en Bouw België partners