NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe balansventilatie-unit Flux+ Flat
Zelfs de verpakking speelt een rol in de installatie.

Nieuwe balansventilatie-unit Flux+ Flat

De nieuwe Renson Flux+ Flat is het enige balansventilatietoestel op de markt dat zijn ventilatieniveau niet alleen afstemt op vocht- en VOC-detectie, maar ook op basis van centrale CO2-detectie. In combinatie met de warmteterugwinning van het toestel, met een thermisch rendement tot 91%, en het lage vermogen zorgt dat voor een energiezuinig, stil en volautomatisch ventilatiesysteem.

Flux+ Flat levert het laagste E-peil op in zijn klasse bij een restdruk van 200 Pa. Bovendien kan de unit worden uitgebreid met Renson Sense ruimtesensoren, om zowel de luchtkwaliteit als het E-peil verder te verbeteren. De unit is beschikbaar met een nominaal debiet van 275 m³/h of 225 m³/h, beiden verpakt in een behuizing van amper 118 x 74,5 x 30 cm en 25 kg die zelfs in de meest compacte (technische) ruimtes past, zowel tegen het plafond als de wand.

De montage verloopt vlot dankzij het Quick-Fix ophangsysteem.

Flux+ Flat werd ontworpen in functie van een snelle en vlotte installatie, zelfs in de verpakking. Die bevat een boorsjabloon voor het positioneren van de unit en het aftekenen van de boorgaten. De montage verloopt vlot dankzij het Quick-Fix ophangsysteem of de beugels voor wandmontage. Dat de unit slechts 25 kg weegt, maakt de installatie zelfs nog makkelijker.

Bovendien vergemakkelijkt Renson de installatie en inregeling van de Flux+ Flat met dezelfde unieke digitale tools als de Healthbox 3.0. Met het My-Lio beheerplatform kan elk project op voorhand geconfigureerd worden, wat zorgt voor tijdswinst op de werf. De Renson Ventilation Set-up app begeleidt installateurs op de werf door de installatie, inbedrijfstelling en inregeling van het ventilatiesysteem. De unit is geconnecteerd, en daardoor bedienbaar vanop afstand door de klant.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details