NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe Bosch-condensatieketel Condens 8700iW vereenvoudigt installatiewerk van de installateur

Nieuwe Bosch-condensatieketel Condens 8700iW vereenvoudigt installatiewerk van de installateur

• Condensatiegaswandketel met aantrekkelijk design 
• Zeer hoog verwarmings- en warmwatercomfort 
• Eenvoudige installatie dankzij montagevriendelijke verpakking 
• Unieke sifon met hevelfunctie 

De nieuwe Condens 8700iW is één van de energiezuinigste verwarmingsoplossingen van dit moment. Deze compacte gascondensatieketel beschikt over een geïntegreerde warmwaterbereiding en garandeert een hoog verwarmingscomfort. Bovendien is dit toestel zeer gebruiksvriendelijk. De Condens 8700iW is de opvolger van de Junkers CerapurComfort. Deze nieuwe gascondensatieketel kadert in de overgang van het merk Junkers naar Bosch. 

Zeer energiezuinig 

Dankzij het groot modulatiebereik van 1 tot 10 past de Condens 8700iW zijn vermogen automatisch aan volgens de  behoeften van de klant. Zo wordt de meest efficiënte en energiebesparende werking gegarandeerd, ook als je niet het volledige vermogen nodig hebt. 

Zeer hoog warmwatercomfort 

De Condens 8700iW is het enige combitoestel op de Belgische markt dat zo’n hoog comfort biedt. De geïntegreerde warmwaterbereiding voorziet niet minder dan 28 liter warm water per minuut. Kortom, meer dan voldoende warm water Thermotechnology voor een bad of douche. Je hoeft enkel de kraan open te draaien en te genieten van warm water op de gewenste temperatuur! 

Eenvoudig te installeren 

De Condens 8700iW is gemakkelijk te installeren en is bovendien zeer onderhoudsvriendelijk. De verwarmingsketel wordt geleverd in een slim bedachte en montagevriendelijke verpakking. Deze handige verpakking houdt rekening met de volgorde van de montagestappen. De ketel kan eenvoudig ingehaakt worden op de fixatieplaat, wat de installatietijd verkort. Bovendien zijn alle technische componenten snel en eenvoudig toegankelijk zonder gereedschap via het frontpaneel. Uniek in deze condensatieketel is de sifon met hevelfunctie. Het condensaat wordt in de sifon opgevangen en wordt vervolgens in één golf in de rioolbuis afgevoerd. 

Eenvoudig te bedienen 

Je bedient deze compacte verwarmingsketel eenvoudig via het interactieve touchscreen met kleurendisplay. Combineer de Condens 8700iW met de EasyControl CT 200 thermostaat en regel de verwarmingsinstallatie eenvoudig vanop afstand via de EasyControl applicatie op je smartphone of tablet. Hierdoor verhoog je niet enkel het comfort, maar ook het energielabel van het toestel naar A+! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details