NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe F5 douchepanelen van roestvrij staal en MIRANIT

Nieuwe F5 douchepanelen van roestvrij staal en MIRANIT

Verkwikkend douchen

Ontspanning na sportieve inspanning, heerlijk warm water op de huid of een koude straal die voor verfrissing zorgt – een verkwikkende douchebeleving is voor iedereen weer anders. Daarom integreert Franke Water Systems zijn innovatieve F5 armatuurtechnologieën in nieuwe, stijlvolle douchepaneelbehuizingen van roestvrij staal en  MIRANIT.

De vormtaal van de nieuwe F5 douchepanelen heeft de designelementen van de F5 armatuurlijn verwerkt in de paneelbehuizingen. Het schuine vlak rondom accentueert het bedieningsvlak, waarin alle componenten van de kraan en de gekozen douchekop zijn geïntegreerd.

Het brede assortiment douchepanelen biedt met zijn diverse varianten voor elke toepassing het passende product; voor een moderne, economische en onderhoudsvriendelijke uitrusting van de doucheruimte omvat de keuze twee behuizingsvarianten, vier armatuuruitvoeringen, drie douchekoppen en een handdouche die als bouwblokken onderling te combineren zijn.

Douchepanelen van MIRANIT

De gegoten douchepanelen zijn bijzonder geschikt voor de inrichting van intensief gebruikte douchefaciliteiten. Het gladde, poriënvrije oppervlak van de behuizing is extreem slijtvast, temperatuurbestendig tot 80° C en eenvoudig te reinigen. Bovendien is MIRANIT als glanzend en warm aanvoelend materiaal aantrekkelijk voor zowel exploitanten als gebruikers.

Douchepanelen van roestvrij staal

Roestvrij staal is bijzonder geschikt voor intensief gebruikte faciliteiten, zoals in de doucheruimtes van zwembaden. Dat functioneel roestvrij staal in een aantrekkelijke vorm kan worden uitgevoerd, bewijzen de nieuwe douchepanelen van dit materiaal. In lijn met de Franke vormtaal tonen ook deze douchepanelen het sublieme bedieningsvlak in combinatie met het accent van de schuine rand.

Drie F5 armatuurtechnologieën

De modernste armatuurtechniek ondersteunt de sobere, hygiënische en tegelijk comfortabele uitrusting van uiteenlopende doucheruimtes, van sportschool tot zwembaden en sporthallen. De drie F5 armatuurtechnologieën bieden dankzij optionele of geïntegreerde hygiënische eenheden en sensorsystemen belangrijke extra functies. Daartoe behoren hygiënische spoelingen en thermische desinfectieprogramma’s om de drinkwaterkwaliteit te waarborgen. Bovendien garanderen de eengreepsmengkraan F5L-Mix, de zelfsluitende kranen F5S-Mix en F5S-Therm en de F5E-Mix elektronische varianten optimale bescherming tegen verbranding bij het douchen.

De volledig geprefabriceerde douchepanelen zijn ideaal voor modernisering en renovatie omdat uitgebreide installatiewerkzaamheden en het afdichten van bouwwerken komen te vervallen. Flexibele aansluitingen maken de panelen universeel toepasbaar voor wateraansluitingen uit de wand of uit het plafond. Voor het bekleden van opbouwinstallaties worden als toebehoren variabele verlengstukken van de behuizing aangeboden in beide materialen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details