NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe fase in de uitbreiding FACQ-center Merelbeke

Nieuwe fase in de uitbreiding FACQ-center Merelbeke

Het FACQ-center te Merelbeke is het toekomstige Flanders Headoffice. De 300 meter lange façade en zijn architectuur trekken nu al de aandacht langs de E40. Het nieuwe gebouw in Merelbeke zal binnenkort het grootste FACQ-centrum van het land zijn. Na de opening van het magazijn in januari en de opstart van de Collect & Go-dienst op 20 april, breekt een nieuwe fase in het project aan: het Sanicenter opent de deuren.

Een Sanicenter ten dienste van de professional

Met bijna 140 jaar ervaring op de teller, wil FACQ ervoor zorgen dat elke Belgische professional in een straal van maximum 30 minuten van zijn woning toegang heeft tot een FACQ-Sanicenter. Het Sanicenter van Merelbeke, dat op 4 mei de deuren opende, beschikt over een voorraad van meer dan 7.000 artikels. De FACQ-sanicenters hanteren flexibele openingsuren om de professionals zo goed van dienst te zijn. Indien een product niet ter plaatse beschikbaar is, maar in één van de 3 logistieke FACQ-depots, wordt dit diezelfde nacht geleverd en is de volgende ochtend beschikbaar in een vooraf gekozen Sanicenter.

Innovatieve dienstverlening, uniek in de regio

Op maandag 20 april startte FACQ Merelbeke met de Collect & Go service voor zijn klanten. Het aparte servicepunt garandeert een nog snellere dienstverlening. Dankzij de centrale en perfecte ligging aan de E40, een ruime parking en een grote productvoorraad vindt de professionele klant vlot wat hij nodig heeft en wordt hij bovendien bijgestaan door de experten van FACQ. Het volstaat om de bestelling via het Contact Center of het e-commerceplatform door te geven. Binnen het uur kan de vakman vervolgens via een aparte ingang de bestelling ophalen. De bestelling kan uiteraard ter plaatse nagekeken worden alvorens deze mee te nemen.

Belangrijke informatie :

Gezien de uitzonderlijke omstandigheden is het Facq Collect & Go punt bereikbaar op werkdagen van 6.30 tot 18.00 uur voor het ophalen van bestelling die voorafgaandelijk online, telefonisch of per mail geplaatst werden.De definitieve opening van het nieuwe FACQ-center te Merelbeke vindt eind dit jaar plaats. Dit centrum is uniek in zijn soort. Meer weten? Ontdek hier het volledig persbericht.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details