NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe generatie LEDVANCE Damp Proof armaturen voor vochtige ruimten
De nieuwe generatie LEDVANCE Damp Proof armaturen met een lichtstroom tot 11.000 lumen, is breed inzetbaar in oa. magazijnen en opslagruimtes.

Nieuwe generatie LEDVANCE Damp Proof armaturen voor vochtige ruimten

De LEDVANCE Damp Proof armaturen zijn ideale vervangers voor vochtbestendige armaturen met traditionele verlichtingstechnologieën en realiseren een energiebesparing tot 60%. Ze verdelen een uniform licht met een brede uitstralingshoek en kennen een eenvoudige installatie en aansluiting zonder gereedschap.

De nieuwe generatie Damp Proof met beschermingsgraad IP65 wordt gekenmerkt door meer varianten, lage flikkering <10%, ENEC keurmerk en hogere lumenpakketten met lichtstromen tot 11.000 lumen. Daarnaast is de efficiëntie verbeterd, tot 135 lm/W.

LEDVANCE introduceert nieuwe generatie Damp Proof IP65 armaturen voor On/off, DALI2 en nood-verlichting.

In de 5x Throughwiring versie is doorvoerbedrading 5×2,5mm² reeds geïnstalleerd. De DALI uitvoering heeft een geïntegreerde, hoogwaardige DALI-2 driver voor lichtmanagement. De Emergency versie is voorzien van geïntegreerde noodverlichtingsfunctie volgens EN 60598-1: 2015 en EN 60598-2-22: 2014. Met de meegeleverde voorbedrade driver en accu voor noodverlichtingsfunctie is montage zeer eenvoudig en snel te realiseren.

Dankzij de in de armatuurafdekking geïntegreerde LED module is er geen ESD-risico. Alle wattages zijn beschikbaar in 4.000K en 6.500K en gedeeltelijk ook in 3.000K. Ideaal voor toepassingen in parkeergarages, industriële- en opslagfaciliteiten, stoffige ruimtes en werkplaatsen. LEDVANCE Damp Proof armaturen hebben een levensduur van 70.000 uur (L70@ 25°C) en worden geleverd met een garantie tot vijf jaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details