Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

NL | FR

Nieuws

Nieuwe managing director voor Fläktgroup Benelux

flaktlogo

12 december 2019 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Sedert 3 december is Jacques Ectors de nieuwe Managing Director van FläktGroup Benelux en volgt hiermee Nico Geeraerts op. Jacques Ectors heeft een rijke ervaring in de HVAC-sector. Hij bekleedde o.a. verschillende senior posities binnen Daikin Airconditioning, Carrier-Holland Heating, Wanson en Klockner Moeller.

In zijn rol van Managing Director Benelux zal Dhr. Ectors de gestage omzetgroei in de Benelux verder ontwikkelen en stimuleren. Qua opleiding beschikt Jacques Ectors over verschillende diploma’s die hem in zijn voorbije carrière al uitstekend van pas gekomen zijn: Master in Business Administration, Bachelor Economie en Industrieel Ingenieur Elektro-mechanica.

FläktGroup is ontstaan door de samensmelting in 2016 van DencoHappel en Fläkt Woods, 2 wereldspelers op de HVAC-markt. FläktGroup Belgium bestaat uit een team van een 40-tal medewerkers waarvan de grote meerderheid ingenieurs. Heel wat medewerkers hebben meer dan 30 jaar ervaring in de sector wat zorgt voor een grote expertise en klantenbinding.

FläktGroup Belgium heeft door de jaren heen veel kennis opgebouwd in modulaire luchtgroepen. Ook andere productgroepen zoals ventiloconvectoren, plafondcassettes, zwembadontvochtigers, luchtverhitters en luchtgordijnen zijn al jarenlang alom vertrouwde en verspreide producten. Om in te spelen op de hedendaagse tendensen op de markt wordt de focus nu meer en meer gelegd op compacte luchtgroepen met geïntegreerde regeling, koelbalken, VAV-boxen en energiezuinige koelmachines. Jacques Ectors wil in de komende jaren nog meer inzetten op deze nieuwe evoluties om zo de toekomst van FläktGroup Belgium te garanderen.

FläktGroup Belgium is sterk aanwezig in verschillende soorten sectoren waaronder industrie, ziekenhuizen, rusthuizen, scholen, zwembaden, sportcentra of kantoorgebouwen. Contacteer ons voor meer Info: www.flaktgroup.be

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Mathieu Noppe

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details