NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Nieuwe raad van bestuur en nieuwe voorzitter voor ATTB
(L) Gerd Vrieling & (R) Patrick O.

Nieuwe raad van bestuur en nieuwe voorzitter voor ATTB

De bestuurders werden zoals statutair voorzien voorgesteld door de leden van de verschillende secties en benoemd door de algemene vergadering. Hun mandaat loopt gedurende twee jaar. De nieuwe voorzitter is Gerd Vrieling. Hij volgt de zeer gewaardeerde Patrick O op, die liefst 15 jaar bestuurslid was, waarvan 7 jaar als voorzitter.

ATTB, de Associatie voor de Thermische Technieken van België, profileert zich al vele jaren als informatie- en vertegenwoordigingsplatform voor haar sector bij de overheden en de bouwsector in het algemeen. De associatie werd in 1973 opgestart, telt een vijftigtal leden, vertegenwoordigt meer dan 100 merken en 95% van de sector van verwarmingsketels in België, 85% van de geothermische warmtepompen, 80% van de lucht-waterwarmtepompen en 80% van de zonneboilers.

ATTB telt 5 secties, met name: ‘Verwarmingsketels’, ‘Dienst na verkoop’, ‘Systeemcomponenten en technische adviezen’’, ‘Warmtepompen, wkk en biomassa’ en ‘Zonneboilers’. Elke sectie heeft zijn eigen verantwoordelijken die permanent contact houden met de aangesloten bedrijven en de markten waarin zij actief zijn.

ATTB: doel, visie en missie

ATTB verenigt de producenten en invoerders van systemen voor verwarming en productie van sanitair warm water op basis van traditionele en hernieuwbare energie, en aanverwante diensten en producten. De leden ontmoeten elkaar op regelmatige basis om ideeën en ervaringen uit te wisselen, evoluties op de markt te bespreken en relevante informatie te verzamelen.

ATTB verzorgt op een neutrale manier en zonder commerciële doelstellingen de bedrijfsoverstijgende communicatie naar en de relaties met installateurs, pers, overheid en andere relevante actoren. Namens de leden neemt ATTB tevens deel aan of organiseert relevante overlegplatformen, discussiefora, beurzen, seminaries, opleidingen en andere evenementen.

De leden van ATTB ontwikkelen en bieden producten en diensten aan die de consument maximaal comfort aanbieden op het vlak van ruimteverwarming en het verwarmen van sanitair water en het besparen van energie en CO2. Ze baseren zich hiervoor op actuele evoluties op technologisch vlak en streven naar een steeds hogere efficiëntie. Op die manier dragen de leden bij tot de nationale en internationale doelstellingen inzake CO2-uitstootreductie in het kader van het klimaatbeleid. De leden garanderen dat hun producten en diensten beantwoorden aan alle eisen op het vlak van veiligheid, kwaliteit, duurzaamheid en professionalisme.

Raad van bestuur

ATTB wordt geleid door een raad van bestuur De bestuurders worden voorgesteld door de leden van de 5 secties en benoemd door de algemene statutaire vergadering. Hun mandaat loopt gedurende twee jaar. De nieuwe samenstelling:

Voorzitter: Gerd Vrieling (Bosch)
Vice-vooorzitter: Hans Van der Perre (Groupe Atlantic)
Algemene secretaris en penningmeester: Alain Van Langeraert (Van Marcke)

Bestuurders: Robert Brandon (Vaillant), Bruno Haemers (Poujoulat), Eric Ladang (Aqualisys), Christophe Leroy (Viessmann), Wouter Peeters (NIBE), Wim Persoons (Thema), Yves Vanpoucke (Remeha).

De nieuwe raad van bestuur en alle leden van ATTB houden eraan Patrick O van harte te bedanken voor zijn jarenlang zeer geapprecieerd werk als bestuurslid en voorzitter van de ATTB. Ze verwelkomen ook zijn belofte dat ze de volgende jaren nog op zijn ervaring en expertise kunnen rekenen waar nodig. Maar uiteraard wensen ze hem in de eerste plaats toe dat hij vanaf volgend jaar nog lang en in goede gezondheid mag genieten van zijn welverdiende pensioen.

Meer info: www.attb.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details