NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Niva, duurzaam de toekomst tegemoet

Niva, duurzaam de toekomst tegemoet

Met een sobere, strakke belijning trekt Niva een wereld van stijl én mogelijkheden open. Deze designcollectie van marktleider Vasco kent heel wat uitvoeringen: van badkamerradiator met extra opbergruimte tot energiezuinige elektrische radiatoren. Als complete oplossing voor het hele huis past Niva zo perfect binnen de missie van Vasco: een comfortabel en duurzaam binnenklimaat creëren.

Meer dan ooit is ons huis een thuis. En of het nu gaat om verwarmen, ventileren of koelen, met Vasco teken je voor een passende en energie-efficiënte totaaloplossing – zowel voor nieuwbouw als renovatie. Binnen het uitgebreide aanbod is Niva een succescollectie. De combinatie van zuivere vormgeving en uitgepuurde techniciteit staat dan ook voor een waaier aan mogelijkheden, tijdloos én toekomstgericht.

Story image

Niva Verticaal en Niva Horizontaal

De ultracompacte Niva verticaal is een streling voor het oog. Een en al design door de integere, zuivere vormgeving met zwevend karakter dankzij de achterliggende, onzichtbare ophangingen. En pure functionaliteit door de optimale luchtdoorstroming en de extra hoge warmteafgifte die meteen op gang komt. Een klassiek voorbeeld van slim toegepast design dat helemaal tot zijn recht komt in interieurs waar vlak en effen de boventoon voeren.

Ook in de horizontale versie is Niva een geslaagde combinatie van functionaliteit en design. Daarbij heb je de keuze uit een of twee lamellen voor een aangepaste warmteafgifte. Vasco maakt het comfortgevoel van de Niva-collectie helemaal compleet met accessoires, zoals de praktische handdoekbeugels. Deze accessoires zijn doordacht en efficiënt in de vormgeving geïntegreerd. Zo verhogen ze instant het wellnessgevoel in de badkamer.

Niva Horizontaal
Niva Horizontaal

Niva Soft

Een voorkeur voor een zachtere uitstraling? Niva Soft Verticaal heeft afgeronde zijkanten, maar straalt eenzelfde compacte en gestileerde eenvoud uit als het rechte model. Deze designradiator gaat dan ook even knap op in een minimalistisch interieur als in een eigentijdse retroomgeving. Voor nog meer gebruiksgemak kan je kiezen voor een thermostaatkop op deurknophoogte – ideaal voor senioren of minder mobiele gebruikers. De functionele handdoekbeugels maken van Niva Soft de ideale badkamerradiator.

Niva Bath

Vasco is al decennialang trendsetter in de ontwikkeling van innovatieve badkamerradiatoren. Die sterke verbondenheid met de behoeften van de gebruiker en zijn leefomgeving behoort tot de visie van het merk. Niva Bath, geïnspireerd op de succesvolle Niva-radiator, werd speciaal ontwikkeld voor de badkamer van vandaag, die steeds meer evolueert naar een omgeving waar comfort, rust en ontspanning centraal staan.

In tegenstelling tot alle andere Vasco-radiatoren staat Niva Bath verder van de wand (afstand tot de wand = 325 mm). Hierdoor ontstaat aan de achterzijde van de radiator extra ruimte voor meer functionaliteit met een kapstok en drie leggers. Niva Bath is verkrijgbaar in 55 kleuren. De leggers zijn standaard in zwart (RAL 9005) en optioneel in wit (S600).

Niva Elektrisch

Elektrische verwarming zit in de lift. Elektrische radiatoren vormen een uitstekende aanvulling op groene installaties met een warmtepomp of zonnepanelen. Daarom breidt Vasco zijn gamma van elektrische verwarmingsoplossingen uit met de vernieuwde RF-gestuurde elektrische Niva. Het binnenklimaat wordt zo nog duurzamer en energieefficiënter. Met deze elektrische designradiatorreeks Niva trekt Vasco volop de kaart van efficiëntie, design en gebruiksgemak. Niva is met zijn minimalistische en strakke look verkrijgbaar in een uitgebreid kleurengamma zodat de radiator knap opgaat in elk interieur.

De elektrische Niva is een droge paneelradiator die niet gevuld wordt met water. Vasco maakt hiervoor gebruik van een nieuwe infraroodtechnologie, waardoor er comfortabele stralingswarmte wordt gegenereerd. Dit staat garant voor een snelle opwarmingstijd. Bijkomend voordeel hierbij is dat hij veel lichter is dan een gevulde radiator en zich makkelijk laat installeren via het plug-and-playprincipe. De vernieuwde elektrische Niva biedt de mogelijkheid om de oppervlaktetemperatuur van de radiator te regelen of te begrenzen. De aansturing van de nieuwe elektrische Niva gebeurt via een bijgeleverde thermostaat die draadloos verbonden is via radiofrequentie (RF). Daarnaast bestaat er ook een uitvoering met E Volve-wifiregeling en een uitvoering met aansturing via domotica.

Story image

Niva Blower

Niva Blower is een duurzame innovatie om snel én slim elektrisch te verwarmen. Deze radiator werkt met een zichzelf programmerende intelligente sturing op basis van aanwezigheidsdetectie. Energiezuinig, want zo verbruik je geen kilowattuur te veel. Vasco Blower is de dunste in de markt, waardoor deze elektrische radiator heel dicht tegen de wand gemonteerd kan worden. Het design van de luchtuitlaat zorgt voor aerodynamische optimalisatie. Belangrijk: er is geen sterke luchtstroom waardoor er geen gevoel van tocht optreedt. Niva Blower kan je ook stijlvol aanvullen met een praktische handdoekbeugel.

Niva Mixed

Met Niva Mixed lanceert Vasco een hydraulische radiator die ook elektrisch kan werken. Een hybride radiator biedt de mogelijkheid om aan te sluiten op een centraal verwarmingssysteem of om op elektriciteit te werken. Daarmee is Niva Mixed uitermate geschikt voor ruimtes die je snel moet kunnen opwarmen, zoals de badkamer, als het centrale verwarmingssysteem uitgeschakeld staat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details