NLFR

Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit

Online beheer van voertuigen en gereedschappen is vanzelfsprekend

Als installatiebedrijf kunt u niet meer zonder de gegevens uit uw voertuigen en machines. Zeker om concurrerend te blijven en aan klantverwachtingen te voldoen is er een noodzaak. De gegevens op een platform zoals dat van ABAX zorgen ervoor dat u het dagelijks beheer slimmer, makkelijker en betrouwbaarder kunt doen.

Alle bedrijfsmiddelen op een interactieve kaart

Rondbellen wanneer een monteur verwacht bij de klant te zijn kost tijd en leidt onnodig af. Als u gebruik maakt van een telematica oplossing, dan kunt u op een kaart de locatie van alle voertuigen zien. Niet alleen dat, ook machines en gereedschap wat mee is, kan zichtbaar worden gemaakt. Zo weet u zeker dat alles mee is voor de volgende klus en ook wie wat in gebruik heeft.

Slimme software laat u ook zien waar iedere medewerker is en hoelang het nog duurt voordat ze op een bepaalde locatie zijn. Zo is efficiënt plannen, snel reageren op een verzoek van uw klant makkelijk geworden.

Administratie en goede service

Naast het kunnen informeren wanneer iemand op locatie gaat komen is de ritten-informatie voor meer zaken te gebruiken. Zo weet u zeker dat aankomst tijden, tijd op locatie en de facturatie gaan kloppen. Geen wazige uren briefjes meer als bewijs nodig.

Verder is er een sluitende kilometer registratie die makkelijk in te stellen is voor privé en zakelijk gebruik. Handmatig bijhouden is niet meer nodig.

Ook minder brandstof, onderhoudskosten en risico

Het telematica platform van ABAX ondersteund u om grip op de brandstofkosten te krijgen. Dat kan door simpelweg de software de meest efficiënte route te laten berekenen. Ook het inzichtelijk maken van stationair draaien en het bijbehorende brandstofverbruik helpt om kosten te reduceren. Verlagen van het brandstofverbruik betekent ook het verlagen van de CO2-uitstoot van uw wagenpark.

De software geeft u ook inzicht in de rijstijl van medewerkers. Overzichten tonen aan wie er risicovol rijgedrag vertoont, zoals hard rijden, hard door bochten of sterk remmen. Deze informatie is goed te gebruiken voor verbeter programma’s. Zo wordt de kans op verkeersincidenten en bekeuringen kleiner én wordt het wagenpark veiliger én zuiniger.

Telematica is een bewezen toegevoegde waarde

Bedrijven willen efficiënt en duurzaam zijn en kijken digitaal mee met hun voertuigen. Dat is wat anders dan de medewerkers in de gaten houden. De software platformen zijn volwassen in privacy en gegevensbescherming. ISO certificering zoals de 27001 (gegevensbescherming) garanderen dat het in de organisatie op norm is en gegevens niet zomaar op straat komen te liggen. De wijze waarop gegevens worden gepresenteerd en rapportages gemaakt zijn, zijn in te regelen evenals wie zicht heeft op bepaalde data. Door chauffeurs middels een app hun eigen ritten laten zien draagt bij aan de acceptatie en vertrouwen.

Hoe ziet de software van ABAX eruit? Vraag een vrijblijvend gesprek of demo aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details