NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Online configureerbare labels voor SR5-bestelwageninrichting van Sortimo

Online configureerbare labels voor SR5-bestelwageninrichting van Sortimo

Sortimo, specialist in bedrijfswageninrichting, voegde een nieuwe functie toe aan zijn online serviceplatform www.mySortimo.be. Om zo optimaal mogelijk hun mobiele werkplaats te organiseren, kunnen klanten van de marktleider nu online labels/etiketten bestellen voor de componenten van hun bestaande SR5-bedrijfsvoertuiginrichting. Dat kan heel gemakkelijk via de online configurator. De vakman of -vrouw zal hierdoor nog georganiseerder kunnen werken, met een hogere productiviteit en efficiëntie tot gevolg.

Orde en netheid voor een hogere productiviteit

Sortimo laat zich voor zijn voertuiginrichting leiden door de 5S-methode (Sorteren – Schikken – Schoonmaken – Standaardiseren – Systematiseren). Die methode is erop gericht orde en netheid te creëren op de werkplek voor een hogere productiviteit. De labels voor de SR5-bedrijfswageninrichting sluiten hier perfect bij aan. Door labels aan te brengen op componenten als legborden, lades, bakken en BOXX’en, krijg je een veel duidelijkere en beter georganiseerde laadruimte. De vakman of -vrouw verliest geen tijd meer door naar bepaalde onderdelen of gereedschap te zoeken en ook het aanvullen van het materiaal verloopt een stuk vlotter. Indien de labels tegelijk met de SR5-bedrijfsvoertuiginrichting worden geconfigureerd, zal het voertuig volledig uitgerust en gelabeld geleverd worden, voor een instant professionele uitstraling naar klanten toe.

Labels voor bestaande SR5-voertuiginrichting

Klanten kunnen nu online labels creëren en bestellen voor hun SR5-voertuiginrichting die reeds geïnstalleerd is. Dat kan heel eenvoudig via de online configurator mySortimo:

  • Start configuratie: De gebruiker heeft toegang tot de configuratietool via de configuratie-ID van de reeds bestelde SR5-bedrijfsvoertuiginrichting, of via een opgeslagen configuratie onder ‘Mijn voertuigen’. Gebruik de functie ‘Labels voor reeds bestelde bedrijfsvoertuiginrichting’.
  • Selectie van de componenten: Alle componenten waarvoor je labels kan creëren, zijn gemarkeerd. Simpelweg erop klikken en je kan van start gaan.
  • Bedrukking: Om de geselecteerde BOXX of lade te labelen, kan de gebruiker manueel een nieuw label creëren of een bestaand label kopiëren en aanpassen vanuit de inventaris.
    Afhankelijk van de geselecteerde componenten, kan de gebruiker meerdere labels toekennen aan lades, legborden, SR-BOXXen … Om het visueel duidelijk te maken, is er de mogelijkheid om kleur te wijzigen, gebruik te maken van teksten, pictogrammen en zelf opgeladen foto’s.
  • Bestelling afronden: Nadat de configuratie en bestelling is afgerond, worden de labels opgeslagen in de mySortimo-account van de gebruiker, waardoor opnieuw bestellen, bijvoorbeeld voor een nieuw voertuig, eenvoudig en snel kan verlopen.

 

Deze nieuwe service is vooral handig voor het nabestellen van labels als de SR5-bedrijfsvoertuiginrichting al werd geïnstalleerd, of als men de huidige labels wil vervangen voor een nieuwe structuur in de laadruimte. Door een uitgekiende organisatie van het voertuig, zal de vakman of -vrouw productiever, efficiënter en uiteindelijk winstgevender kunnen werken.

SR5-voordeelweken

Wie tussen 3 februari en 31 maart 2020 nieuwe SR5-voertuiginrichting bestelt, ontvangt gratis 10 labels, inclusief bedrukking. Het aanbod is geldig bij een offline-bestelling via een Sortimo-vestiging of -station, alsook bij een bestelling van online geconfigureerde SR5-inrichting. Je vindt alle informatie over de voordeelweken en de label service van mySortimo op www.mySortimo.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details