NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Ontwerp makkelijk en snel 
      
      een droombadkamer
GROHE ondersteunt experten met het tijdbesparende Perfect Match concept om hen zo goed mogelijk te adviseren.

Ontwerp makkelijk en snel een droombadkamer

De consument wil een productoplossing waarbij alle afzonderlijke componenten harmonieus op elkaar zijn afgestemd en zo een samenhangend totaalbeeld creëren. Net daar schuilt de kracht van het Perfect Match-concept van GROHE: als wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen biedt GROHE een aantrekkelijk productassortiment waarin alle elementen in vorm en functie perfect op elkaar zijn afgestemd. Of het nu gaat om een kraan, douchesysteem, keramiek, wc of accessoires – alle GROHE producten kunnen optimaal worden gecombineerd.

Rapido SmartBox + SmartControl.

Gepersonaliseerd badkamerdesign zonder planningsobstakels

Voor veel mensen is de badkamer een plaats voor relaxatie die minstens even doordrenkt moet zijn van de individuele smaak en stijl als iedere andere ­kamer in het huis. Een badkamer is een oase van welzijn en comfort – en moet dat ook liefst vele jaren blijven. Daarom vinden consumenten het vaak moeilijk om de juiste producten te kiezen. Sommigen hebben slechts ruimte voor een klein bad, terwijl anderen een ruimer bad verkiezen. Sommigen houden het graag functioneel, terwijl anderen opteren voor een creatieve en esthetische thuis-sfeer. Sommigen geven de voorkeur aan organische, ronde vormen, terwijl anderen houden van heldere hoeken. Vooral als men de hele badkamer wil renoveren of herinrichten, kan de ruime keuze aan producten nogal overweldigend zijn. GROHE ondersteunt experten met het tijdbesparende Perfect Match concept om hen zo goed mogelijk te adviseren. Denk aan zorgvuldig samengestelde complete badkamercombinaties waarbij de kraan, wastafel, badkuip, douche, wc, spoelplaten en accessoires elkaar in vorm en functie perfect aanvullen. Door dergelijke aanpak kunnen installateurs en winkeliers zich nu nog meer richten op de behoeften en wensen van hun klanten, omdat een uitgebreid productonderzoek niet langer nodig is. Het overleg wordt vereenvoudigd waardoor alles sneller, aangenamer en kostenefficiënter wordt voor zowel klanten als experts. Klanten profiteren van een visueel samenhangende en perfect functionele badkamer en voor installateurs en winkeliers resulteert Perfect Match in minder aanpassingen en klachten. Architecten kunnen zich richten op het totale badkamerdesign zonder tijd te verliezen aan het zoeken naar passende producten.

Rapid SLX.

Perfect Match, ook achter de muren

Het assortiment bevat ook componenten die op het eerste gezicht niet belangrijk lijken, maar dat wel zijn in functie van een comfortabel en vooral toekomstgericht badkamerontwerp. Het installatiesysteem GROHE Rapid SLX is snel te plaatsen en maakt toekomstige upgrades zeer eenvoudig mogelijk. Met de geïntegreerde elektronische contactdoos kunnen zelfs douchewc’s zoals GROHE Sensia Arena in een later stadium worden geïnstalleerd. Andere unieke voordelen die de designvisie van de klant helemaal afmaken zijn onder andere de volledig instelbare flowmanager die geen demontage vereist en zelfs voor randloze keramiek ideaal is, en daarnaast ook de brede keuze aan spoelplaten, zoals GROHE Arena Cosmopolitan S in een breed scala aan GROHE-kleuren. In de douche is de ronde of vierkante inbouw douchesturing GROHE SmartControl in combinatie met de universele GROHE Rapido SmartBox eenvoudig te installeren en biedt die de consument een intuïtieve en individuele douchebeleving.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details