Platform over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Sanitair

Ontwerp makkelijk en snel een droombadkamer

Een trend die reeds lange tijd heerst in de woonruimte, heeft nu ook de badkamer bereikt: holistische ruimteconcepten die tot in het kleinste detail perfect op elkaar zijn afgestemd.

GROHE ondersteunt experten met het tijdbesparende Perfect Match concept om hen zo goed mogelijk te adviseren.

7 mei 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

De consument wil een productoplossing waarbij alle afzonderlijke componenten harmonieus op elkaar zijn afgestemd en zo een samenhangend totaalbeeld creëren. Net daar schuilt de kracht van het Perfect Match-concept van GROHE: als wereldwijd toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen biedt GROHE een aantrekkelijk productassortiment waarin alle elementen in vorm en functie perfect op elkaar zijn afgestemd. Of het nu gaat om een kraan, douchesysteem, keramiek, wc of accessoires – alle GROHE producten kunnen optimaal worden gecombineerd.

Rapido SmartBox + SmartControl.

Gepersonaliseerd badkamerdesign zonder planningsobstakels

Voor veel mensen is de badkamer een plaats voor relaxatie die minstens even doordrenkt moet zijn van de individuele smaak en stijl als iedere andere ­kamer in het huis. Een badkamer is een oase van welzijn en comfort – en moet dat ook liefst vele jaren blijven. Daarom vinden consumenten het vaak moeilijk om de juiste producten te kiezen. Sommigen hebben slechts ruimte voor een klein bad, terwijl anderen een ruimer bad verkiezen. Sommigen houden het graag functioneel, terwijl anderen opteren voor een creatieve en esthetische thuis-sfeer. Sommigen geven de voorkeur aan organische, ronde vormen, terwijl anderen houden van heldere hoeken. Vooral als men de hele badkamer wil renoveren of herinrichten, kan de ruime keuze aan producten nogal overweldigend zijn. GROHE ondersteunt experten met het tijdbesparende Perfect Match concept om hen zo goed mogelijk te adviseren. Denk aan zorgvuldig samengestelde complete badkamercombinaties waarbij de kraan, wastafel, badkuip, douche, wc, spoelplaten en accessoires elkaar in vorm en functie perfect aanvullen. Door dergelijke aanpak kunnen installateurs en winkeliers zich nu nog meer richten op de behoeften en wensen van hun klanten, omdat een uitgebreid productonderzoek niet langer nodig is. Het overleg wordt vereenvoudigd waardoor alles sneller, aangenamer en kostenefficiënter wordt voor zowel klanten als experts. Klanten profiteren van een visueel samenhangende en perfect functionele badkamer en voor installateurs en winkeliers resulteert Perfect Match in minder aanpassingen en klachten. Architecten kunnen zich richten op het totale badkamerdesign zonder tijd te verliezen aan het zoeken naar passende producten.

Rapid SLX.

Perfect Match, ook achter de muren

Het assortiment bevat ook componenten die op het eerste gezicht niet belangrijk lijken, maar dat wel zijn in functie van een comfortabel en vooral toekomstgericht badkamerontwerp. Het installatiesysteem GROHE Rapid SLX is snel te plaatsen en maakt toekomstige upgrades zeer eenvoudig mogelijk. Met de geïntegreerde elektronische contactdoos kunnen zelfs douchewc’s zoals GROHE Sensia Arena in een later stadium worden geïnstalleerd. Andere unieke voordelen die de designvisie van de klant helemaal afmaken zijn onder andere de volledig instelbare flowmanager die geen demontage vereist en zelfs voor randloze keramiek ideaal is, en daarnaast ook de brede keuze aan spoelplaten, zoals GROHE Arena Cosmopolitan S in een breed scala aan GROHE-kleuren. In de douche is de ronde of vierkante inbouw douchesturing GROHE SmartControl in combinatie met de universele GROHE Rapido SmartBox eenvoudig te installeren en biedt die de consument een intuïtieve en individuele douchebeleving.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details