NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Onze mobiele toepassing zit in een nieuw jasje

Onze mobiele toepassing zit in een nieuw jasje

Sinds begin deze maand kunnen onze Belgische klanten in de Google Play Store (Android) en de App Store (Apple iOS) kennis maken met de nieuwe app Van Marcke BLUE ORDER.

In 2014 lanceerde Van Marcke een mobiele applicatie als verlengstuk van het e-commerce platform Van Marcke BLUE. Meesurfend op de digitale golven anno 2019 werd het hoog tijd om deze toepassing een grondige opknapbeurt te geven. Vandaag informeren we je met trots over de officiële lancering van de app Van Marcke BLUE ORDER

Waarin verschilt de nieuwe app van de oude app?

Rechtstreeks bestellen
Snel en vlot bestellen doe je nu vanuit de app, waar en wanneer jij wil. Vanaf nu kan je rechtstreeks vanuit de app bestellen voor een afhaling in één van onze filialen. Bestellingen bewaren om ze vervolgens te valideren op de computer behoort vanaf nu tot het verleden.

Design
Geen nieuwe app zonder onze designers los te laten op de schermen. De app zit in een nieuw kleedje, die vooral ontworpen is om het gebruiksgemak te bevorderen.

Transparante informatie
Gedaan met het vervelende verplichte inlogscherm bij het openen van de app. Inloggen is vanaf nu enkel nodig om jouw persoonlijke prijzen te zien, en om bestellingen te plaatsen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details