NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Openbare toiletten vragen om de juiste producten

Openbare toiletten vragen om de juiste producten

In het toilet is design een belangrijke overweging bij de keuze van het juiste product. Er wordt veel aandacht besteed aan de keuze van een toiletpot en aan de toiletzitting. Ook de bediening eist zijn deel van de aandacht op: mechanisch of elektronisch, minimalistisch of met karakter, ingebouwd of verzonken, …

Zeker in publieke toiletruimten dienen ook eenvoud van onderhoud, weerstand tegen intensief gebruik en absolute hygiëne deel uit te maken van uw beslissingsproces.

Directe spoeling: het juiste product op de juiste plaats

Een toiletsysteem zonder reservoir, met directe spoeling, is specifiek ontworpen om aan de eisen van sanitaire ruimtes met hoge bezoekfrequentie te voldoen. Door het robuuste ontwerp, wordt het risico op lekken sterk verminderd. Bij een systeem met directe spoeling is er geen stilstaand water, geen kalkaanslag of vuilophoping, en kan er dus geen bacteriegroei optreden.

Een ander voornaam aandachtspunt is de kracht van de spoeling. Bij een systeem met directe spoeling wordt de druk van het waternet gebruikt. De spoelkracht garandeert efficiëntie waardoor één enkele spoeling volstaat.

Met de ontwikkeling van elektronica komt de ontwikkeling van intelligente spoelingen, die in staat zijn de hoeveelheid spoelwater te bepalen naar gelang van de tijd die de gebruiker op het toilet doorbrengt. Deze elektronische kranen treden automatisch in werking na het verlaten van de detectiezone.

Het mechanisme en de bediening van de toiletkranen van DELABIE met directe spoeling zijn schokwerend en vandaalbestendig. Zij hebben een levensduur van minstens 500.000 handelingen.

Bij een voorwandsysteem, uitgerust met een toiletkraan van DELABIE, is het onderhoud beperkt tot het reinigen of vervangen van het standaard binnenwerk. Het mechanisme en het systeem zijn onmiddellijk toegankelijk zonder demonteren van de kraan.

Ontdek het uitgebreid assortiment toiletkranen met directe spoeling van DELABIE. Het gamma omvat zowel zelfsluitende als elektronische modellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details