NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Opening showroom FACQ te Merelbeke

Opening showroom FACQ te Merelbeke

Inspiratie voor de particulier

Wie zijn of haar badkamer wil renoveren of inrichten moet vaak verschillende knopen doorhaken. Een douchesysteem, nieuwe lavabo, trendy kraan of opbergkast kiezen – volgens eigen smaak en budget – is niet altijd een eenvoudige klus. De nieuwe showroom in Merelbeke helpt deze keuzes te maken. Het is FACQ’s grootste showroom in België en strekt zich uit over meer dan 3.000 m². Bezoekers vinden er sanitaire- en verwarmingsoplossingen, technieken voor hernieuwbare energie, een dienstverlening op maat én advies op maat door de aanwezige FACQ experts.

FACQ

Een breed productgamma voor de vaklui

Uiteraard worden ook de vaklui niet vergeten. FACQ hanteert daarvoor al sinds lange tijd een duidelijk principe: elke Belgische professional moet toegang hebben tot een FACQ Sanicenter op maximum 30 minuten afstand. Het FACQ centrum in Merelbeke is makkelijk bereikbaar dankzij een centrale ligging en de nabijheid van de snelweg. Met zijn 30.000 m² totale oppervlakte en een voorraad van meer dan 7.000 artikels is dit het grootste FACQ-centrum in België.

De beschikbaarheid van de producten is één van de prioriteiten van FACQ. Dankzij de Collect & Go service kunnen professionals via een Contact Center of via e-commerce het product bestellen waar zij naar op zoek zijn. Maximum een uur later ligt de bestelling klaar in de “FACQ Collect & Go” van hun keuze.

Bovendien komt er een extra dienst in het Sanicenter van Merelbeke. Professionals kunnen er in de « Hospitality Lounge » opleidingen volgen, of hun klanten ontmoeten om hun projecten te bespreken.

FACQ

Een uniek centrum

Met dit centrum bevestigt FACQ haar positie als de prominente speler in haar sector. De ambitie is duidelijk: nog dichter bij de klanten komen te staan én een grotere zichtbaarheid geven aan de professionele sector van sanitair en verwarming. Een sector die essentieel is om verschillende uitdagingen te beantwoorden, denk bijvoorbeeld aan het wonen in de toekomst en het ecologische vraagstuk.

De architectuur van het gebouw maakt meteen indruk. De indrukwekkende façade met zijn speciale vormgeving die doet denken aan een TGV, is 300 meter lang, 16 meter hoog en goed voor zo’n 8.000 m² glas. De plaatsing van een gevelbekleding in inox op zo’n grote oppervlakte is een primeur in België. Het gebouw in Merelbeke is bovendien een slim en energiezuinig geheel met 1.932 zonnepanelen op het dak en in totaal 20.000m² vloerverwarming.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details