NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Oplossingen voor de badkamer met innovatie in het achterhoofd

Oplossingen voor de badkamer met innovatie in het achterhoofd

Het is gemakkelijk om gewoon te zijn, maar voor Franke is gewoon niet goed genoeg. Van functionaliteiten, technologieën, design tot onderhoud: bij Franke draait het om mensen. Om mensen te verbazen en te inspireren. “Daarom ontwerpen we producten die mensen blij maken en een glimlach op hun gezicht toveren. Welk sanitair product u ook zoekt: wij hebben het product dat het beste past bij uw eisen en lifestyle. U krijgt van ons dé productervaring die uw dagelijks leven vereenvoudigt. Ons motto is niet voor niets: ‘Make It Wonderful’”, klinkt het bij Franke.

Franke is in 1911 opgericht en richtte zich meteen op hoogwaardige productmethodes en traditioneel vakmanschap. Meer dan 100 jaar later draagt het bedrijf die kwaliteit nog steeds hoog in het vaandel. Franke houdt in ere waar het vandaan komt én blijft tegelijkertijd vernieuwen. Zo is het bedrijf kunnen uitgroeien tot ’s werelds grootste producent van spoelbakken.

Franke producten zijn niet alleen geschikt voor de slimme sanitaire uitrusting van particulieren, maar ook voor (semi)publieke en commerciële sanitaire faciliteiten. Met innovatie steeds in het achterhoofd houdende, ontwikkelde Franke een aanbod van onder meer wastafels, douchesystemen, drogers, kranen, spoelsystemen, drinkfonteinen, steun-en handgrepen en accessoires

Roestvrij staal

Om te voldoen aan de eisen voor hygiëne, functionaliteit, duurzaamheid, stevigheid, veiligheid, esthetiek en design gebruikt Franke onder meer roestvrij staal. Dit edele, antibacteriële materiaal laat zich perfect combineren en harmonisch aanvullen met materialen als glas en keramiek. Geen vingerafdrukken meer dankzij een technologie waarbij nanodeeltjes zich aan de moleculen van het metaaloppervlak hechten en zo microscopisch kleine oneffenheden glad maken. Het resultaat: eenvoudig te reinigen oppervlakken zonder vingerafdrukken.

FRANKE watersystems

De RVS wasgoten uit de Planox-lijn zijn ontworpen voor locaties waar
hygiënische omstandigheden gepaard moeten gaan met robuustheid.

 

Een goed voorbeeld hiervan zijn de RVS wasgoten uit de Planox-lijn. Deze zijn ontworpen voor locaties waar hygiënische omstandigheden gepaard moeten gaan met robuustheid. Bacteriën maken absoluut geen kans bij de Planox-lijn. Dankzij een nieuwe geautomatiseerde fabricagemethode zijn deze wasgoten namelijk geheel naadloos. De verbrede plateaus zijn bovendien licht gekanteld zodat eventueel spatwater niet blijft liggen. Daarnaast zorgt de hoogwaardige antibacteriële chroomnikkelconstructie voor goed te reinigen oppervlakken.

F3-armatuurlijn

Tot slot een voorbeeld van een slimme beauty: de nieuwe F3-armatuurlijn. Deze voldoet moeiteloos aan de hoge eisen van sanitaire uitrustingen in openbare ruimten. Deze lijn zet net even dat stapje extra. Zo registreert de sensor beweging en laat het water stromen zolang het nodig is. De geïntegreerde hygiënespoeling zorgt voor gegarandeerde waterkwaliteit. Naast deze slimme functionaliteiten zijn de F3-armaturen ook nog eens bijzonder mooi door hun pure vormentaal. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details