NLFR

Vakblad over installatietechniek, hvac, sanitair en elektriciteit
Opvoerinstallatie Aqualift S Compact voor fecaliënvrij afvalwater

Opvoerinstallatie Aqualift S Compact voor fecaliënvrij afvalwater

De Aqualift S Compact is een ruimtebesparende metamorfosekunstenaar, die ook in ingebouwde toestand op een later tijdstip van een mono- in een duo-installatie kan worden omgetoverd. Ingebouwd in de vloer ontstaat een vrijwel onzichtbare opvoerinstallatie. De in de afdekking geïntegreerde afvoer neemt vuil water op.

Ook bij leidingbreuk of overstroming voert de pomp dit afvalwater continu af en houdt zo uw kelders droog. De vrije ophanging c.q. geluidsontkoppeling van de pompen zorgt voor een bijzonder stille werking. De Aqualift S Compact wordt af fabriek naar keuze met een of twee pompen geleverd en kan, al naargelang de eisen, in twee vermogensklassen met vlotterschakelaar of pneumatische niveauregistratie worden geleverd.

Productvoordelen:

 • Vloerinbouw
  Nieuw telescopisch opzetstuk met flens voor dunbedafdichting – met betegelbare afdekking en afvoerfunctie.
 • Extra zekerheid
  De in de afdekking geïntegreerde afvoer neemt alle oppervlaktewater op. Ook bij breuk van buizen of lekkage voert de pomp dit afvalwater continu af via het terugstuwniveau.
 • Krachtig
  Pompen met 0,5 kW of 1,2 kW. De pomp GTF 500 resistent is bestand tegen zouthoudende media, afvalwater uit onthardingsinstallaties evenals condensaat houdend afvalwater uit verwarmingsinstallaties.
 • Geluidsontkoppeling
  Een hangende bevestiging van de pomp in combinatie met een fl exibele persaansluiting (zwevend gelagerd) zorgt voor een geluidsontkoppeling en compenseert opstartbeweging.
 • Aanzicht
  Een aantrekkelijk aanzicht, ook voor kelderruimten die als woonruimte benut worden: het eigentijdse alternatief voor de pompschacht.
 • Zelfdiagnosesysteem
  Plug & play comfort-besturingskasten met zelfdiagnosesysteem ZDS met display-indicatie – zonder gediplomeerd elektricien aan te sluiten.
 • Flexibele inbouw
  Nieuw verlengstuk met centrale flens, contraflens en elastomeer afsluitbaan optioneel – ter bescherming tegen drukkend water bij plaatsing in waterdicht beton.
 • GTF 500
  Vermogen:         500 W
  Spanning:          230 V
  Bedrijfsmodus:    S1
  Pompcapaciteit:  max. 10 m3/h
  Opvoerhoogte:    max. 8 m
 • GTF 1200
  Vermogen:         1400 W
  Spanning:           230 V
  Bedrijfsmodus:    S3
  Pompcapaciteit:   max. 15,5 m3/h
  Opvoerhoogte:    max. 9 m

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details